#AlcaladeHenares – Având în vedere prognoza fenomenelor meteorologice nefavorabile sub formă de precipitații intense și avertismentul din partea Departamentului de Mediu al Comunității Madrid cu posibile „picături reci” sau „danas”, Consiliul Municipal Alcalá a închis parcurile orașului din cauza activarea alertei galbene și a lansat un dispozitiv special care a presupus revizuirea și curățarea rețelei generale și a scafelor axei Primar – Libreros – Plaza de Cervantes, a Ronda Fiscal, Vía Complutense, strada Ávila, strada Miguel de Unamuno , José María Pereda, Octavio Paz; recenzii pe strada Yangüas și zonele învecinate pentru posibile inundații, de asemenea, revizuirea zonei dintre autostrada Daganzo și pârâul Camarmilla, străzile Gardenia și José Sopeña, precum și zona din jurul pasajului subteran de pe strada Torrelaguna.

Au fost revizuite peste douăzeci de deversoare disponibile în sistem și cele două responsabile cu aprovizionarea, verificându-se că nu a existat niciun obstacol de când au fost revizuite în mod planificat. În plus, odată ce furtuna se va termina, acestea vor fi revizuite din nou.

În plus, patru echipe au fost amenajate de la Consiliul Local pentru a face turul orașului verificând că registrele metalice nu au fost dislocate din cauza unei posibile încărcări a rețelei. De asemenea, aceștia au responsabilitatea de a anunța camioanele de curățenie în cazul unor incidente.

Aparate de canalizare care sunt prevazute in mod obisnuit cu un camion si doua persoane si un echipaj format din doua imbunatatiri, sunt dublate automat cu un al doilea camion si o echipa de armare. În plus, în caz de forță majoră, este disponibil un camion subcontractat. De asemenea, este înființat un reținut de patru operatori pentru a se ocupa de incidente, dacă este necesar.

Consiliul Local Alcalá a raportat că, deși parcurile vor rămâne închise, a fost activat un pasaj în cazul Parcului O’Donnell pentru accesul la spectacolele pentru copii programate la Casita.

Supravegherea târgului

În scopul întăririi securității, Poliția Locală a făcut ieri turul târgului pentru a solicita toți proprietarii de instalații să verifice dacă acestea sunt bine ancorate și întărite și să-și oprească, să asigure și să deconecteze electric echipamentele. În plus, instalați bariere pentru a preveni acumularea de apă în zonele în care sunt expuse utilaje sau echipamente electrice.

Sursa: Primăria Alcalá activează un plan special din cauza avertizării de posibile „avarii” și închide parcurile din cauza alertei galbene…