#Madrid –

Consiliul de Guvernare al Comunității Madrid a aprobat săptămâna aceasta o investiție de aproape 1,5 milioane de euro pentru a dezvolta campanii de publicitate și pentru a gestiona rețelele sociale și pentru a obține o mai mare notorietate, recunoaștere și vizibilitate ca destinație turistică, atrăgând vizitatori străini de mare valoare sejur mediu.

Conținutul acestor acțiuni, planificate pentru anul acesta și până în 2026, se va desfășura în spaniolă și engleză și vă va invita să vă bucurați de experiențele culturale, gastronomice, naturii și de agrement pe care regiunea le oferă tuturor acelor persoane interesate să ajungă în cunosc Madrid.

Una dintre principalele acțiuni va fi activarea unui cont oficial pe platforma Chinese Social Commerce Mica Carte Roșiecare va completa promovarea care este deja realizată de Comunitatea Madrid pe această importantă piață emitentă asiatică prin aplicații precum WeChat fie Canale WeChat.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid aprobă 1,5 milioane pentru campanii de turism care atrag vizitatori străini de mare valoare