#Torrejon – • Luna cea mai „piscină” și cea cu cel mai mare număr de persoane în ambele facilități sportive a fost luna august, coincizând cu canicula.

• Cu aceste date, primarul, Alejandro Navarro Prieto, a făcut o evaluare foarte pozitivă a piscinelor excelente de vară pe care le are orașul, amintind, de asemenea, că presa națională și-a exprimat ecou la calitatea înaltă a piscinei cu valuri, singura municipalitate din Spania

• În acest fel, utilizatorii s-au putut bucura de 3 pahare la Complexul Sportiv Juan Antonio Samaranch (Piscină cu valuri, 1 piscină pentru copii și 1 piscină interioară) și 3 la Blume (piscina pentru copii, piscina de 25 de metri și olimpica). piscina) cu aceleași prețuri ca în ultimii ani și taxa de intrare este de 1,20 euro pentru șomerii Torrejoneros

• De asemenea, anul acesta s-a oferit din nou intrare redusă la piscine începând cu ora 18.00 pentru toate tipurile de bilete cu reducere de 50% la prețurile stipulate și, pe de altă parte, bonusuri pentru oaspeții de 5 băi pentru 25. euro doar pentru cei înregistrați în Torrejón, pentru ca oaspeții lor din alte orașe să aibă un bilet mai ieftin

• În plus, a fost reintrodusă taxa de intrare cu preț redus de 1,20 euro pentru șomerii care au fost șomeri de cel puțin 6 luni și care erau înregistrați în Torrejón.

• Piscinele municipale de vară au făcut parte dintr-o gamă largă de posibilități de divertisment, care s-au adăugat altor inițiative, cum ar fi Spectacolul cu fântână Parque Europa, Cinematograful de vară sau Zilele speciale în parcurile tematice cu care se află Torrejón de Ardoz. Consiliul Local a oferit vecinilor săi unul dintre cele mai bune programe culturale și de agrement de vară din Spania

Aproape 100.000 de utilizatori au ales piscinele municipale din Torrejón de Ardoz ca fiind cea mai bună și mai răcoritoare alternativă pentru a combate rigorile temperaturilor ridicate din oraș în această vară. Luna cea mai „piscină” și cea cu cea mai mare frecvență la ambele facilități sportive a fost luna august, coincizând cu caniculele. Cu aceste date, primarul, Alejandro Navarro Prieto, a făcut o evaluare foarte pozitivă a acestor piscine excelente pe care le are orașul, amintindu-și, de asemenea, că mass-media națională a făcut ecou la calitatea înaltă a piscinelor Olas, singurele municipale din Spania.

Torrejón de Ardoz, 3 septembrie 2024. Sezonul de vară a piscinelor s-a extins de la 19 iunie până la 1 septembrie și, în ciuda faptului că începutul sezonului de vară a fost mai puțin cald decât alți ani, facilitățile municipale de vară a piscinelor au avut din nou mii de utilizatori, demonstrând astfel marea acceptare pe care o au aceste dotări în rândul rezidenților.

În acest fel, utilizatorii s-au putut bucura de 3 pahare la Complexul Sportiv Juan Antonio Samaranch (Piscină cu valuri, 1 piscină pentru copii și 1 piscină interioară) și 3 la Blume (piscina pentru copii, piscina de 25 de metri și bazinul olimpic). ) cu aceleași prețuri ca în ultimii ani și taxa de intrare este de 1,20 euro pentru șomerii Torrejoneros.

De asemenea, anul acesta s-a oferit din nou intrare redusă la piscine începând cu ora 18.00 pentru toate tipurile de bilete cu reducere de 50% la prețurile stipulate și, pe de altă parte, bonusuri pentru oaspeții de 5 băi la 25 de euro. doar pentru cei înregistrați în Torrejón, pentru ca oaspeții lor din alte orașe să aibă un bilet mai ieftin.

În plus, taxa de intrare cu preț redus de 1,20 euro a fost relansată pentru șomerii care erau șomeri de cel puțin 6 luni și care erau înregistrați în Torrejón.

Piscinele municipale de vară au făcut parte dintr-o gamă largă de posibilități de divertisment, care s-au adăugat altor inițiative, precum Europa Park Fountain Show, Cinematograful de Vară sau Zilele Speciale din parcurile tematice cu care Consiliul Municipal Torrejón de Ardoz a oferit vecinilor săi unul dintre cele mai bune programe culturale și de agrement de vară din Spania.

Sursa: Aproape 100.000 de utilizatori s-au bucurat de piscinele municipale excelente din Torrejón de Ardoz, care are singura piscină…