#Torrejon – • Concertele vor avea loc sâmbătă, 7 septembrie, și sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 21, în Plaza de Toros, cu intrare liberă până la limitarea capacitatii.

• În plus, sâmbătă, 14 septembrie, va veni și rândul amuzantului „Don’t tread on me, I’m wearing chanclas”, un grup muzical pop umoristic spaniol numit Agropop, care a triumfat cu piese precum „Y tú”. de qué tú eres”, „Bolillop” și „The Canary”. În continuare, muzica Rafa Sánchez de la Unión, cu cântece mitice precum „Maracaibo”, „Wolf Man in Paris”, „Vivir al este del Eden” sau „Sildavia”. Și pentru a încheia noaptea, Chimo Bayo cu faimosul său strigăt „Hu-Há!” Un DJ istoric care a marcat nu doar un înainte și un după în muzica electronică spaniolă, ci și în viața unei întregi generații, cu hituri cunoscute de toată lumea și care au fost bestselleruri.

• Primarul orașului Torrejón de Ardoz, Alejandro Navarro Prieto, a prezentat inițiativa muzicală împreună cu consilierul pentru egalitate și sărbători, María Eugenia Gil, subliniind că „unul dintre cele mai drăguțe evenimente muzicale din orașul nostru revine cu festivalul Locos x los 80. care ne permite să ne bucurăm de cele mai bune grupuri dintr-o epocă de aur a muzicii spaniole și care cu siguranță îi va face pe Torrejoneros din mai multe generații să se bucure din nou.”

A revenit Festivalul Locos x los 80, unul dintre cele mai emblematice evenimente muzicale din oraș, care va cuprinde spectacole de Toreros Muertos, Seguridad Social, DJ-ii, Jacobo Ostos și Benjamín Dorado, Don’t tread on me I’m wearing chanclas, Rafa Sánchez (La Unión) și Chimo Bayo. Primarul, Alejandro Navarro Prieto, și consilierul pentru Sărbători și Egalitate, Mará Eugenia Gil, au prezentat în această dimineață inițiativa care se va desfășura sâmbătă, 7 septembrie, și sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 21.00 în Arena de Tauri, cu intrare liberă. până la atingerea capacității.

Torrejón de Ardoz, 4 septembrie 2024. Astfel, sâmbăta aceasta, 7 septembrie, vor avea loc spectacole de Toreros Muertos, un grup legendar de pe scena madrilenă cu versuri ireverente și distractive cu hituri grozave, precum „Yo no me nombre Javier”, „Agüita mea galbenă” sau „Sunt un animal”. În continuare, va veni rândul Seguridad Social, trupă care este o referință în cadrul Movida anilor 80 și rock-ul spaniol. Printre melodiile sale cele mai cunoscute se numără „Chiquilla”, „Comerranas” și „Vreau să am prezența ta”. Pentru a termina, vom avea DJ Jacobo Ostos și Benjamín Dorado.

În plus, sâmbătă, 14 septembrie, va veni și rândul amuzantului „Don’t tread on me that I’m wearing chanclas”, un grup muzical pop umoristic spaniol numit Agropop, care a triumfat cu piese precum „Y tú de qué tú eres”, „Bolillop” și „Canarul”. În continuare, muzica Rafa Sánchez de la Unión, cu cântece mitice precum „Maracaibo”, „Wolf Man in Paris”, „Vivir al este del Eden” sau „Sildavia”. Și pentru a încheia noaptea, Chimo Bayo cu faimosul său strigăt „Hu-Há!” Un DJ istoric care a marcat nu doar un înainte și un după în muzica electronică spaniolă, ci și în viața unei întregi generații, cu hituri cunoscute de toată lumea și care au fost bestselleruri.

„Unul dintre cele mai drăguțe evenimente muzicale din orașul nostru este din nou cu festivalul Locos x los 80, care ne permite să ne bucurăm de cele mai bune grupuri dintr-o epocă de aur a muzicii spaniole și care cu siguranță îi va face pe Torrejoneros din mai multe generații să se bucure din nou”, a indicat. primarul, Alejandro Navarro Prieto.

La rândul ei, consilierul María Eugenia Gil, a reamintit că „această inițiativă face parte din Torrejón Summer Fest, propunerea culturală în care am inclus toată marea programare de activități și evenimente recreative pe care Consiliul Local a organizat-o pentru această vară și că Va culmina în octombrie anul viitor cu Sărbătorile Hramului.”

Sursa: Revine Festivalul Locos x los 80, unul dintre cele mai emblematice evenimente muzicale din oraș, care sâmbătă, 7 septembrie, va…