#Madrid –

Comunitatea Madrid va sărbători cea de-a 19-a ediție a Festivalului Suma Flamenca, în perioada 15 octombrie – 3 noiembrie, sub deviza Oriente Flamenco. De la Ronda la Cartagena. În total, 11 scene răspândite în capitală, San Lorenzo de El Escorial, Rascafría și La Cabrera vor găzdui un total de 45 de spectacole în care până la 241 de artiști de talia lui Vicente Amigo, Pepe Habichuela, Rocío Molina, Marco Flores sau Manuela Carrasco. vor participa, printre altele. De asemenea, va avea 15 premiere absolute și 19 care vor ajunge în regiune pentru prima dată.

Comunitatea Madrid va sărbători cea de-a 19-a ediție a Festivalului Suma Flamenca, în perioada 15 octombrie – 3 noiembrie, sub deviza Flamenco Est. De la Ronda la Cartagena. În total, 11 scene răspândite în capitală, San Lorenzo de El Escorial, Rascafría și La Cabrera vor găzdui un total de 45 de spectacole în care până la 241 de artiști de talia lui Vicente Amigo, Pepe Habichuela, Rocío Molina, Marco Flores sau Manuela Carrasco. vor participa, printre altele. De asemenea, va avea 15 premiere absolute și 19 care vor ajunge în regiune pentru prima dată.

Fonduri din Colecția Carlos Martín Ballester și o serie de conferințe și spectacole care vor avea loc în perioada 1-5 octombrie.

Dans, cânt și chitară, cea mai Flamenco Suma

La secțiunea dans se remarcă mai presus de toate premierele absolute a cinci spectacole, evidențiind-o pe Rocío Molina cu Cercul la pătratMarco Flores cuTeritoriul Virgin și Juana Amaya cu propunerea ei Amaya.

Recitalurile de canto vor fi susținute de Carmen Linares, Marina Heredia, Pedro el Granaíno, María Terremoto, Bonela Jr., Laura Marchal, Antonio Campos, Curro Piñana, Rafael Jiménez „Falo”, Aurora Vargas, Laura Vital, José Canela și La Casa. a surzilor. La acestea se adaugă lansarea Cocoșul Albastru de Israel Fernandez.

Pepe Habichuela și Alfredo Lagos sunt în fruntea afișului în specialitatea chitară de concert, în care sunt prezenti și Vicente Amigo, José del Tomate, José María Gallardo & Miguel A. Cortés, Antonia Jiménez, Yerai Cortés și Gerardo.

Mai multe informații despre Festivalul Suma Flamenca la link: https://www.madrid.org/sumaflamenca/2024/index.html

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid sărbătorește cea de-a 19-a ediție a Suma Flamenca cu 241 de artiști sub deviza Oriente flamenco. De la Ronda la Cartagena