#Torrejon – • În numele echipei Torrejonero vor fi prezenți și Movistar Inter, Raúl Gómez și Javi Mínguez

• Portarul a debutat cu Spania pe 26 martie 2012 împotriva Slovaciei și a atins cifra de 100 de jocuri apărând tricoul naționalei pe 4 februarie într-un amical împotriva Germaniei

• De la prima sa întâlnire, Torrejonero a jucat în patru Campionate Europene și două Cupe Mondiale, câștigând Cupa Europei din 2016 de la Belgrad. În plus, a fost și căpitanul echipei naționale în mai multe meciuri.
Torrejonero, Jesús Herrero, va concura la următoarea Cupă Mondială de Futsal cu echipa Spaniei care va avea loc din această sâmbătă, 14 septembrie, până pe 6 octombrie, în Uzbekistan și în care Spania va căuta să obțină al treilea titlu. În plus, în numele echipei Torrejonero, Movistar Inter, Raúl Gómez și Javi Mínguez vor fi prezenți și ei în cadrul echipei naționale.

Torrejón de Ardoz, 9 septembrie 2024. Jesús Herrero este un fix în apelurile antrenorului spaniol, Fede Vidal. Portarul a debutat cu Spania pe 26 martie 2012 împotriva Slovaciei și a atins cifra de 100 de jocuri apărând tricoul naționalei pe 4 februarie într-un amical împotriva Germaniei.

De la prima sa întâlnire, Torrejonero a jucat în patru Campionate Europene și două Cupe Mondiale, câștigând Cupa Europei din 2016 de la Belgrad. În plus, a fost și căpitanul echipei naționale în mai multe meciuri.

„Îți doresc mult succes ție și tuturor jucătorilor spanioli în acest eveniment de Cupă Mondială în care echipa noastră este întotdeauna una dintre favoritele la câștigarea titlului. Sper că puteți deveni al doilea Torrejonero campion mondial de futsal după Javi Limones”, a spus primarul, Alejandro Navarro Prieto.

Toate informațiile despre meciurile și orarele meciurilor de la Cupa Mondială pot fi văzute pe: https://www.fifa.com/es/tournaments/mens/futsalworldcup/uzbekistan-2024

Sursa: Torrejonero, Jesús Herrero, va concura la Cupa Mondială de futsal, care va avea loc în Uzbekistan în perioada 14 septembrie până…