#Torrejon – • Locatia este situata pe strada Ceuta, 4 si este deschisa de luni pana vineri, de la 10:00 la 14:00 si de la 16:00 la 20:00.

• Oferirea unui serviciu multidisciplinar de calitate prin marea sa echipă de profesioniști este premisa principală a acestui centru de psihologie și logopedie, care dispune de toate instrumentele necesare pentru a depăși orice patologie. În plus, oferă posibilitatea de a putea conta pe serviciul de asistență psihologică, atât personal, cât și prin videoconferință.
CPL, Centrul de Psihologie și Limbă, dedicat îngrijirii pacienților săi de 22 de ani, oferă îngrijiri psihologice, școlare și logopedice copiilor, adolescenților și adulților. Primarul, Alejandro Navarro Prieto, a vizitat, împreună cu managerul său, Juana García, unitățile sale situate pe strada Ceuta nr. 4 și care au creat 5 locuri de muncă. În acest sens, prezența consilierului Torrejón face parte din sprijinul instituțional pe care guvernul local îl oferă diferitelor companii situate în municipiul Torrejón.

Torrejón de Ardoz, 11 septembrie 2024. Oferirea unui serviciu multidisciplinar de calitate prin marea sa echipă de profesioniști este premisa principală a acestui centru de psihologie și logopedie, care dispune de toate instrumentele necesare pentru a depăși orice patologie. În plus, oferă posibilitatea de a putea conta pe serviciul de asistență psihologică, atât personal, cât și prin videoconferință.

Unitatea este deschisă de luni până vineri, de la 10:00 la 14:00 și de la 16:00 la 20:00. Primarul, Alejandro Navarro Prieto, și-a felicitat managerul pentru „acești 22 de ani de aventură profesională în îngrijirea pacienților săi. Vă doresc în continuare tot noroc din lume și din partea Consiliului Local vom continua să susținem și să susținem aceste inițiative, care contribuie la crearea de locuri de muncă și la generarea de bogăție în oraș.”

Sursa: CPL, Centrul de Psihologie și Limbă, dedicat îngrijirii pacienților săi de 22 de ani, oferă îngrijiri psihologice,…