#Madrid –

Președintele Comunității Madrid, Isabel Díaz Ayuso, a anunțat o creștere a sumelor ajutoarelor pentru a încuraja angajarea persoanelor care au persoane aflate în întreținere în grija lor, cum ar fi copii și vârstnici, sau care sunt membri ai grupurilor mari sau singure. familii parentale. Acest lucru a fost avansat la începutul Dezbaterii privind starea regiunii (DER) în cadrul Adunării de la Madrid.

Concret, stimulentele de angajare acordate companiilor vor fi majorate de fiecare dată când angajează un nou muncitor. În acest fel, va fi cu 500 de euro mai mare dacă aveți persoane aflate în întreținere în grija dumneavoastră și cu 1.000 dacă sunt familii numeroase sau monoparentale. În plus, va include și lansare în calitate de beneficiari ai acestui ajutor.

Companiile, lucrătorii independenți și entitățile private non-profit care au un centru de muncă situat în Comunitatea Madrid pot primi aceste subvenții. În funcție de tip și circumstanțe, suma totală poate ajunge la 11.500 de euro pentru fiecare nouă înregistrare a unui loc de muncă.

Diferitele linii de stimulente pentru angajare din partea guvernului regional au permis ca aproape 3.000 de locuitori din Madrid să își găsească un loc de muncă în prima jumătate a anului 2024 și să răspundă angajamentului Executivului de la Madrid de a obține ocuparea deplină a forței de muncă pe parcursul acestei legislaturi.

Sursa: Comunitatea Madrid – Díaz Ayuso anunță creșteri ale ajutorului pentru angajarea persoanelor cu persoane în întreținere în sarcină și membri ai familiilor numeroase și monoparentale