#Madrid –

Comunitatea Madrid a programat o gamă largă de ateliere gratuite de animație, povestiri, expoziții și întâlniri cu autori în bibliotecile sale publice pentru acest ultim trimestru al anului 2024, astfel încât copiii de la 0 la 14 ani să dezvolte gustul pentru lectură și să ofere Unleash your imaginație și creativitate.

Acest set de propuneri senzoriale și artistice de la Ministerul Culturii, Turismului și Sportului au ca fir comun arta și muzica. În ele, cărțile sunt punctul de plecare și destinația finală pentru a spori abilitățile literare și înțelegerea lecturii copiilor. De asemenea, știința, astronomia și programarea îi vor prezenta lumea din jurul lor într-un mod jucăuș și distractiv.

Astfel, Biblioteca José Hierro, din cartierul Usera, își va deschide porțile către atelier Gândește-te cu mâinile tale, pentru ca copiii să învețe pentru a realiza creații tridimensionale. Clubul de lectură Trasloslibros va aduce dialogul în aceste centre pentru a crea un spațiu de ascultare conceput pentru cei mici. Va fi la Javier Marías din Moratalaz și la Luis Rosales din Carabanchel.

La Elena Fortún în Retiro și Luis Martín Santos în Villa de Vallecas, minori va avea activitatea Scoala de Robinsons Galacticio sală de clasă de astronomie care va duce participanții într-o călătorie fascinantă prin univers. Vei fi îndrumat de educatori experți în domeniu, dedicați studiului și diseminării acestui domeniu.

La rândul lor, fanii noilor tehnologii se vor putea bucura de propunere la Biblioteca Miguel Hernández din Puente de Vallecas. Space Pilot: Fundamentele logicii și programariiconceput pentru a consolida abilitățile de gândire creativă, de comunicare, deductivă și algoritmică.

Combinația de instrumente muzicale și texte tradiționale va juca povești cântate la Antonio Mingote din Latina. La rândul lor, bebelușii vor fi protagoniști al Atelier de muzică în familie care va avea loc la María Moliner de Villaverde. În sfârșit, sărbătorirea lui Cred într-o lume mai bună.

Toate înscrierile vor fi participate în ordine strictă a sosirii. Puteți consulta toate informațiile legate de aceste activități în Portalul cititorului.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid programează o gamă largă de ateliere pentru copii în bibliotecile sale publice în următorul trimestru