#AlcaladeHenares – Marea Expoziție de motociclete „Made in Spain” se redeschide publicului pe 13 septembrie, o referință unică care aduce un omagiu moștenirii și excelenței industriei motocicletelor spaniole. După câteva luni de lucrări de îmbunătățire, redeschiderea marchează o nouă etapă pentru muzeu, care și-a extins colecția și și-a reînnoit expoziția pentru a oferi o experiență mai captivantă, educativă și mai impresionantă vizual.

Redeschiderea nu doar sărbătorește istoria marilor mărci care au marcat o piatră de hotar în țară, precum Montesa, Bultaco, OSSA și Derbi, dar evidențiază și poveștile personale ale designerilor, inginerilor și șoferilor care au pus Spania pe harta lumea motociclismului. Vizitatorii vor putea admira totul, de la motociclete clasice din primele decenii ale secolului al XX-lea până la modele emblematice de competiție care au făcut istorie pe circuitele internaționale.

Vizitatorii acestei expoziții se vor putea bucura în continuare de tururile ghidate și de o serie de activități noi care vor fi dezvăluite în săptămânile următoare și care urmăresc să conecteze trecutul și prezentul lumii motocicletelor spaniole.

Prim-viceprimarul și consilierul pentru Turism Isabel Ruiz Maldonado a explicat că „eforturile echipei de conducere a expoziției internaționale au culminat cu un sponsor pentru 2025 care îi va încânta pe fani. Consiliul Local va continua să ofere sprijin și încurajare unei expoziții care contribuie la diversificarea și desezonalizarea turismului în Alcalá.” „Foarte curând – a adăugat el – va fi anunțat evenimentul de sponsorizare pentru „Motos Made in Spain” și foarte curând vom informa despre noua expoziție temporară. Profesioniștii expoziției au pregătit un calendar intens și surprinzător pe care îl vom cunoaște treptat. Vreau să vă felicit public pentru aceste evoluții magnifice și pentru acest angajament reînnoit care va încerca să atingă cifra de aproape 100.000 de vizitatori.”

Orele de vizitare a Muzeului Motocicletelor „Made in Spain” vor fi în continuare obișnuite: vineri de la 16 la 20, sâmbătă de la 10 la 14 și de la 16 la 20 și duminică de la 10 la 14 4 p.m. până la 7 p.m. Achiziționarea biletelor se poate face prin intermediul site-ului web sau personal.

Sursa: Vineri, 13 septembrie, Marea Expoziție de Motociclete Made in Spania își redeschide porțile