#Madrid –

Consiliul de Guvern al Comunității Madrid a autorizat săptămâna aceasta o investiție de peste jumătate de milion de euro în achiziționarea a șase noi vehicule pick-up pentru Departamentul de Pompieri. Aceste unități se vor alătura celor patru cu aceleași caracteristici pe care Agenția de Securitate și Urgență Madrid 112 (ASEM112) le va încorpora în flota sa la sfârșitul acestui an.

Noile echipaje vor fi alocate ofițerilor de serviciu, astfel încât aceștia să poată gestiona răspunsul imediat în caz de urgență și să-și desfășoare activitatea în mod eficient. Responsabilitatea și funcțiile acestor funcționari publici în primul răspuns la un accident sunt esențiale pentru ca evoluția acestuia să fie satisfăcătoare.

Datorită gamei largi de acțiuni și cazuistică a situațiilor de urgență, care necesită deplasare în teren urban și rural – zone forestiere -, sunt necesare mașini polivalente care îndeplinesc o serie de cerințe tehnice specifice.

În acest sens, cel ridica Acestea permit efectuarea unor sarcini logistice ușoare, deplasări de material și personal din stațiile de pompieri, chiar și transport la locul evenimentului. În plus, ele permit o îmbunătățire a sarcinilor de comandă și accesul la toate zonele forestiere.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid achiziționează șase vehicule noi pentru a continua reînnoirea parcului de pompieri