#Madrid –

ÎN AL DOILEA APPEL PENTRU PREMIILE „VANGUARDIST”

Spitalul Universitar Fuenlabrada, un centru public din Comunitatea Madrid, a fost premiat în cadrul celui de-al doilea apel pentru „Premiile de avangardă” pentru proiectul „Sustenabilitatea mediului aparține tuturor”. Proiectul prezentat de spital la categoria Sustainability and Sustainable Development Goals (SDG) reflectă strategia cuprinzătoare a organizației pentru implementarea unui model energetic durabil și îmbunătățirea responsabilității sociale.

Această strategie include munca pe care un comitet specific dedicat Mediului le-a desfășurat de ani de zile, precum și acele inițiative legate de conștientizarea personalului, separarea deșeurilor și eficiența energetică.

Prezentarea acestor premii a avut loc vinerea trecută la facilitățile Club Financiero Génova, din Madrid. La eveniment a fost prezentă șefa Secției Calitate, Dezvoltare și Responsabilitate Socială Corporativă a spitalului, Mercedes Ortiz, reprezentând centrul spitalicesc. Aceste premii, organizate de companie Consultantul dvsurmăresc să recunoască acele entități care se remarcă prin conducerea lor sectorială și de management.

Recunoscut pentru angajamentul față de calitate

În urmă cu doar câteva luni, Spitalul Universitar Fuenlabrada a obținut Sigiliul European de Excelență EFQM +500, acordat de Clubul de Excelență în Management. Această certificare este o piatră de hotar pentru centru, deoarece a fost prima dată când a obținut acest punctaj, deși a obținut anterior acreditarea 400, datorită respectării unor criterii exigente care evaluează calitatea și eficacitatea în management, inovație și sustenabilitate în toate procesele sale.

De asemenea, acest sigiliu internațional se alătură altor recunoașteri prestigioase precum acreditarea QH a Fundației IDIS și certificarea „Madrid Excelent” și „Garanția Madrid” acordate de Comunitatea Madrid spitalului din Fuenlabrada și care arată modul în care activitatea acestuia este structurată prin cele mai inalte standarde de calitate in beneficiul pacientilor, membrilor familiei si profesionistilor din spital.

Sursa: Comunitatea Madrid – Spitalul Universitar public din Fuenlabrada, recunoscut pentru conducerea sa și managementul de mediu