#AlcaladeHenares – Cu scopul de a promova bunăstarea și siguranța locuitorilor din Alcalá, Departamentul de Participare Cetățenească, în colaborare cu Departamentul de Securitate și Corpul Național de Poliție din Alcalá de Henares, lansează conferințe de securitate menite să informeze cetățenii despre cele mai frecvente infracțiuni și oferă o mai mare protecție și securitate, ajungând la cât mai multe persoane.

Aceste conferințe vor începe miercurea viitoare, 18 septembrie, cu începere de la ora 18.30 în Sala de Adunări a Postului Comun de Poliție a orașului.

La ceremonia oficială de deschidere vor fi prezenți primarul, Judith Piquet, și consilierii Esther de Andrés și Orlena de Miguel, care vor participa la prima conferință la care va participa comisarul CNP, Vicente García San Juan, care în afara judecătorului principal, Javier Reyes, și membri ai Unității de Participare Cetățenească a CNP, care vor aborda subiecte interesante precum infracțiunile împotriva proprietății și alte infracțiuni economice care afectează viața de zi cu zi a cetățenilor.

Esther de Andrés a anunțat că intrarea la aceste sesiuni „interesante” va fi liberă până la limitarea capacității și a invitat cetățenii să participe, întrucât este un forum în care „vom putea reflecta asupra anumitor comportamente și vom oferi instrumente acelor vecini. ale orașului, vom putea, de asemenea, să sensibilizăm, să prevenim și să îngrijim cei mai vulnerabili oameni din societatea noastră.”

Pentru ca aceste zile să ajungă la cetățeni, „vor fi dezvoltate pe tot parcursul anului de diferitele Consilii Districtuale și Centre pentru Seniori ale orașului”, a conchis De Andrés.

Sursa: În această miercuri, 18 septembrie, Secția de Poliție găzduiește o zi de informare pentru prevenirea criminalității