#Torrejon – • Are al 8-lea dan de karate, fiind cel mai înalt grad al acestui sport în Torrejón de Ardoz și unul dintre puținii karateka din Comunitatea Madrid la acest nivel

• A fost vicecampion la Campionatul Spaniei la modalitatea de kumite (luptă) și, de asemenea, vicecampion în Cupa Spaniei la stiluri. În plus, în International Master Cup a câștigat argint la kata (forme) și bronz la kumite.
Torrejonero, Luis Alberto García, continuă să demonstreze că este unul dintre cei mai buni karateka veterani din țara noastră. În sezonul trecut, a adăugat încă trei medalii de argint și încă o medalie de bronz la categoria Master la palmaresul său extins. A fost vicecampion la Campionatul Spaniei la modalitatea de kumite (luptă) și, de asemenea, vicecampion în Cupa Spaniei la stiluri. În plus, în International Master Cup a câștigat argint la kata (forme) și bronz la kumite.

Torrejón de Ardoz, 18 septembrie 2024. Luis Alberto García se dedică karate-ului de mai bine de 40 de ani, predând și concurând în această artă marțială. Are al 8-lea dan, fiind cel mai înalt grad în acest sport în Torrejón de Ardoz și unul dintre puținii karateka din Comunitatea Madrid la acest nivel. Este președintele Clubului Central de Karate și predă cursuri la Pavilionul José Antonio Paraíso.

„Felicitări pentru succesele obținute în sezonul trecut. Sunteți un exemplu pentru studenții voștri și o referință în acest sport, nu numai în Torrejón de Ardoz, ci și în Comunitatea Madrid”, a subliniat primarul, Alejandro Navarro Prieto.

Sursa: Torrejonero, Luis Alberto García, a încheiat sezonul cu trei medalii de argint și un bronz la categoria Master, confirmând…