#AlcaladeHenares – Consilierul pentru Sport, Lola López Bautista, a asistat în această dimineață la prezentarea ediției I a Cupei RSDA, care se va desfășura în perioada 27-29 septembrie.

Acest eveniment se conturează a fi unul dintre cele mai remarcabile evenimente sportive și culturale de fotbal de bază ale anului din Spania, deoarece a reușit să reunească multe dintre cele mai importante echipe din țară, promițând o competiție de foarte înalt nivel care va capta. atentia tuturor fanilor fotbalului.

Cupa RSD Alcalá va deveni o sărbătoare totală, deoarece va prezenta concerte ale unora dintre cele mai emblematice grupuri de pe scena muzicală spaniolă. Combinația de fotbal de elită și muzică live va face din Ediția I RSD Alcalá Cup o experiență unică, în care pasiunea pentru sport și muzică se vor îmbina pentru a oferi un spectacol de neuitat.

Turneul se va desfășura pe Stadionul Municipal del Val cu o capacitate de 7.000 de spectatori și va reuni unele dintre cele mai bune echipe din Spania, precum Real Madrid, FB Barcelona, ​​​​CD Leganés etc. oferind un spectacol de fotbal de bază de primă clasă.

Sursa: Alcalá va găzdui editia I a Cupei RSDA în perioada 27-29 septembrie