#Torrejon – • Raportul reflectă faptul că în cursul anului 2023 au fost primite și preluate de către Poliția Locală 33.423 de apeluri, față de 32.748 în 2022, luna ianuarie fiind luna în care au fost cele mai puține apeluri, cu 2.150, și iunie în care cele mai multe, cu 2.812. Pe fus orar, ora 22:00 a fost ora la care au fost primite cele mai multe comunicații telefonice, cu un total de 2.463

• Pe parcursul anului 2023 au avut loc un total de 7.972 de acțiuni legate de securitatea cetățenească, cu 262 reținute și 60 investigate

• Datorită conflictului tot mai mare dintre grupurile legate de bandele violente, în 2019 a fost creată Secția Bande Violente în Poliția Locală Torrejón de Ardoz, care colaborează cu restul Forțelor și Corpurilor Securității Statului și întărește prezența poliției de aflux de tineri precum școli sau institute. Această unitate a desfășurat în total 54 de acțiuni în cursul anului 2023

• În plus, Poliția Locală a susținut 268 de discursuri către 8.159 de elevi din liceele orașului despre bande violente, violență de gen și hărțuire pe rețelele de socializare.

• Poliția Locală Torrejón continuă să lupte împotriva violenței de gen, alăturându-se în 2022 la VioGén, un sistem de poliție centralizat în Ministerul de Interne, care are ca scop monitorizarea și protejarea femeilor victime ale violenței de gen și a fiilor și fiicele acestora, coordonând toate acțiunile în acest sens cu Poliţia Naţională prin acest instrument

• În cursul anului 2023, agenții Torrejoneros au întocmit 216 procese verbale pentru deținere și/sau consum de stupefiante și au arestat 6 persoane pentru trafic de droguri, confiscând 121,5 grame de diferite substanțe ilegale precum canabis, hașiș, marijuana și cocaină.

• Anul trecut, Poliția Locală a răspuns la 58 de apeluri relevante prin Punctele de întâlnire din Torrejón de Ardoz pentru a raporta atacuri sau amenințări și pentru a solicita informații. În total, sunt 20 de Puncte de întâlnire instalate strategic în tot orașul.

• În ceea ce privește siguranța rutieră, în anul 2023 Poliția Locală a intervenit în 1.099 de accidente de circulație, majoritatea fără vătămări corporale sau cu pagube ușoare. Numărul de persoane raportate în urma accidentelor de circulație a fost de 216, cu 70 de răniți înregistrate. Au fost depuse 137 de plângeri pentru alcoolism și 4 pentru consum de droguri la volan

• În cursul anului 2023, 261 de vehicule au fost detectate prin intermediul sistemului de citire sau depistare a plăcuțelor de înmatriculare a vehiculelor furate sau suspecte.

• Datele din raportul poliției arată că securitatea și conviețuirea în Torrejón de Ardoz este una dintre prioritățile principale ale echipei guvernamentale locale. În ultimii ani și datorită investițiilor în resurse umane și tehnice, orașul a trecut de la a fi unul dintre cele mai nesigure din Comunitatea Madrid la a fi în frunte în materie de securitate în regiune și țară, adăugându-se la încorporarea noi ofițeri de poliție locală, implementarea sistemelor de securitate tehnologică de pionierat în Spania, cum ar fi Punctele de întâlnire, sistemul de citire sau detectarea plăcuțelor de înmatriculare ale vehiculelor furate sau suspecte și terminale mobile pentru violența de gen

• Primarul, Alejandro Navarro, a reamintit că „acest raport al Poliției Locale din Torrejón de Ardoz coroborează munca mare în domeniul securității cetățenești care a fost făcută, cu o colaborare excelentă între toate forțele de securitate din oraș, ceea ce permite ca Torrejón să aibă 20 de ani. puncte sub rata medie a criminalității din Comunitatea Madrid”

• Delegatul Guvernului Spaniei a ratificat excelentele date de securitate din Torrejón de Ardoz în 2023, care plasează din nou orașul printre cele mai sigure din Comunitatea Madrid, cu „o rată a criminalității cu 20 de puncte sub media din regiune, cu o reducere a criminalității totale de 3,5% în 2023 și o scădere a criminalității convenționale de 5,8%, de 4 ori mai mult decât în ​​Comunitatea Madrid în ansamblu, date „care se referă la cele mai frecvente infracțiuni, care sunt cele care generează cel mai mare sentiment de nesiguranță în populație”, conform lui Francisco Martín.
Poliția Locală a întocmit în raportul său din 2023 activitatea desfășurată în Securitate, ceea ce contribuie ca Torrejón de Ardoz să fie cu 20 de puncte sub rata medie a criminalității din Comunitatea Madrid, confirmându-se drept unul dintre cele mai sigure orașe din regiune. conform datelor furnizate de delegatul Guvernului Spaniei la Madrid, Francisco Martín. Acest raport exhaustiv de anul trecut întocmește munca intensă depusă și servește la obținerea de date detaliate cu privire la toate incidentele notabile care s-au petrecut, la conduita acestei forțe de poliție, la momentul actual și la prevederea planurilor de viitor pentru acesta.

Torrejón de Ardoz, 20 septembrie 2024. Pe parcursul anului 2023 au avut loc un total de 7.972 de acțiuni legate de securitatea cetățenească, cu 262 reținute și 60 investigate. Raportul reflectă faptul că în cursul anului 2023 au fost primite și preluate de către Poliția Locală 33.423 de apeluri, față de 32.748 în 2022, luna ianuarie fiind luna în care au fost cele mai puține apeluri (2.150) și iunie în care cele mai multe cu 2.812. După intervalul orar, ora 22:00 a fost momentul în care s-au primit cele mai multe comunicări telefonice, cu un total de 2.463.

Datorită conflictului tot mai mare dintre grupurile legate de bandele violente, în 2019 a fost creată Secția Bande Violente în cadrul Poliției Locale Torrejón de Ardoz, care colaborează cu restul Forțelor și Corpurilor Securității Statului și consolidează prezența poliției în zonele de aflux. a tinerilor precum școli sau institute. Această unitate a desfășurat în total 54 de acțiuni în cursul anului 2023.

În plus, Poliția Locală a susținut 268 de discursuri către 8.159 de elevi din liceele orașului despre bande violente, violență de gen și hărțuire pe rețelele de socializare.

Poliția Locală Torrejón continuă să lupte împotriva violenței de gen, alăturându-se în 2022 la VioGén, un sistem centralizat de poliție din Ministerul de Interne, care are ca scop monitorizarea și protejarea femeilor victime ale violenței de gen și a fiilor și fiicele acestora, coordonând toate acțiunile în acest sens cu Poliţia Naţională prin acest instrument.

În cursul anului 2023, agenții Torrejoneros au întocmit 216 procese verbale pentru deținere și/sau consum de stupefiante și au arestat 6 persoane pentru trafic de droguri, confiscând 121,5 grame de diferite substanțe ilegale precum canabis, hașiș, marijuana și cocaină.

Anul trecut, Poliția Locală a răspuns la 58 de apeluri relevante prin Punctele de întâlnire din Torrejón de Ardoz pentru a raporta atacuri sau amenințări și pentru a solicita informații. În total, sunt 20 de Puncte de întâlnire instalate strategic în tot orașul.

În ceea ce privește siguranța rutieră, în anul 2023 Poliția Locală a intervenit în 1.099 de accidente de circulație, majoritatea fără vătămări corporale sau cu pagube ușoare. Numărul de persoane raportate în urma accidentelor de circulație a fost de 216, cu 70 de răniți înregistrate. Au fost depuse 137 de plângeri pentru alcoolism și 4 pentru consum de droguri la volan. În cursul anului 2023, 261 de vehicule au fost detectate prin intermediul sistemului de citire sau depistare a plăcuțelor de înmatriculare ale vehiculelor furate sau suspecte.

Datele din raportul poliției arată că securitatea și conviețuirea în Torrejón de Ardoz este una dintre prioritățile principale ale echipei guvernamentale locale. În ultimii ani și datorită investițiilor în resurse umane și tehnice, orașul a trecut de la a fi unul dintre cele mai nesigure din Comunitatea Madrid la a fi în frunte în materie de securitate în regiune și țară, adăugând la încorporarea noi ofițeri de Poliție Locală, implementarea sistemelor de securitate tehnologică de pionierat în Spania precum Puncte de întâlnire, sistemul de citire sau depistare a plăcuțelor de înmatriculare ale vehiculelor furate sau suspecte și terminale mobile pentru violența de gen.

Primarul, Alejandro Navarro, a reamintit că „acest raport al Poliției Locale Torrejón de Ardoz coroborează munca extraordinară în domeniul securității cetățenești care a fost făcută, cu o colaborare excelentă între toate forțele de securitate ale orașului care permit ca Torrejón să fie cu 20 de puncte sub rata medie a criminalității. a Comunității Madrid.”

Delegatul Guvernului Spaniei a ratificat excelentele date de securitate din Torrejón de Ardoz în 2023, care plasează din nou orașul printre cele mai sigure din Comunitatea Madrid, cu „o rată a criminalității cu 20 de puncte sub media regiunii, cu un reducerea totală a criminalității cu 3,5% în 2023 și o scădere a criminalității convenționale de 5,8%, de 4 ori mai mult decât în ​​Comunitatea Madrid în ansamblu, date care se referă la cele mai frecvente infracțiuni, care sunt cele care generează cele mai mari sentiment de nesiguranță în populație”, conform lui Francisco Martín.

CLICK AICI PENTRU A DESCARCĂ RAPORTUL POLIȚIEI LOCALE 2023

Sursa: Poliția Locală întocmește în raportul său din 2023 activitatea desfășurată în securitate, ceea ce contribuie la ca Torrejón de Ardoz să fie 2…