#Madrid –

Conform ultimei clasificări pe specialități „Newsweek”.

Serviciile de Chirurgie cardiacă, Cardiologie și Oncologie Medicală ale Spitalului Universitar Puerta de Hierro Majadahonda, un centru public din Comunitatea Madrid, sunt printre cele mai bune din lume, conform ultimei clasificări anuale pe specialități elaborate de revista ‘Newsweek’. .

Serviciul de Cardiologie al spitalului, condus de dr. Javier Segovia, a urcat cu 157 de locuri în clasament, trecând de pe locul 295 pe locul 138 în doar un an. În plus, Serviciul de Oncologie Medicală condus de Dr. Mariano Provencio apare din nou în acest prestigios clasament pe poziția 277. În fine, Serviciul de Chirurgie Cardiacă condus de Dr. Alberto Forteza rămâne încă un an în clasament și se ridică cu 25 de locuri, mergând de la poziția numărul 96 până la numărul 71.

Este prima dată când spitalul reușește să plaseze trei dintre serviciile sale în acest sens clasament de prestigiu Pregătirea acestuia presupune participarea a zeci de mii de experți în domeniul sănătății la nivel internațional.

Cu răspunsurile lor, în fiecare an această revistă pregătește un clasament cu cele mai bune 300 de spitale din lume în Cardiologie și Oncologie, cele mai bune 250 în Pediatrie, cele mai bune 150 în Chirurgie cardiacă, Endocrinologie, Digestivă, Pneumologie și Chirurgie și Traumatologie ortopedică, cele 125 cel mai bun în Neurologie, Neurochirurgie și Urologie și cele mai bune 100 de spitale în Ginecologie și Obstetrică.

Sursa: Comunitatea Madrid – Serviciile de Chirurgie Cardiaca, Cardiologie si Oncologie Medicala ale Spitalului Public Puerta de Hierro Majadahonda, printre cele mai bune din lume