#Torrejon – • Evenimentul a avut loc pe 20 septembrie la Pavilionul Municipal Jorge Garbajosa și face parte din evenimentele organizate pentru a marca cea de-a treisprezecea aniversare a spitalului, care va fi comemorată pe 22 septembrie.

• În acest fel, Movistar Inter FS și Spitalul Universitar Torrejón au organizat un meci de futsal la care au participat pacienți din spitalul cu diferite patologii, aparținând asociațiilor care alcătuiesc Consiliul Pacienților din Centrul de sănătate Torrejón.

• Obiectivul acestui eveniment a fost de a oferi pacienților posibilitatea de a se bucura de o activitate sportivă adaptată abilităților lor, promovând incluziunea și bunăstarea fizică și emoțională.
Pe 20 septembrie, Spitalul Universitar din Torrejón și Movistar Inter FS au organizat un meci de futsal la care au participat pacienți cu diferite patologii, aparținând asociațiilor care alcătuiesc Consiliul Pacienților din centrul de sănătate Torrejon și jucători interiști. Evenimentul a avut loc la Pavilionul Municipal Jorge Garbajosa și face parte din evenimentele organizate pentru a marca cea de-a treisprezecea aniversare a spitalului, care este comemorată pe 22 septembrie. Obiectivul acestui eveniment a fost de a oferi pacienților posibilitatea de a se bucura de o activitate sportivă adaptată abilităților lor, promovând incluziunea și bunăstarea fizică și emoțională. La eveniment au participat și Carla Picazo, consilier pentru sănătate, digitalizare și transparență, și primarul Grupului Popular, José Guerro.

Torrejón de Ardoz, 23 septembrie 2024. În cadrul evenimentului, cu intrare gratuită, pacienții și asociațiile au putut asista la ultima parte a antrenamentului primei echipe și au putut face un tur ghidat al muzeului. De asemenea, au avut o amintire de neșters în amintirile lor, fiind capabili să facă fotografii cu jucătorii înainte de a-și îmbrăca trusele Spitalului Universitar Torrejón. În acest fel, pacienții au avut ocazia să participe la un joc de futsal conceput special pentru ei. Toate acestea, cu ajutorul și colaborarea membrilor Movistar Inter FS. Jucătorii Jesús García Roldán, Terry Dos Santos, Pablo Ordóñez și Rafael García ‘Bebé’ au fost antrenorii ambelor echipe, dându-le instrucțiuni și sfătuindu-i în timpul meciului.

În plus, le-a oferit oportunitatea de a împărtăși o zi specială, motivantă și de integrare socială cu familiile și personalul spitalului. Acest eveniment este un exemplu al angajamentului Spitalului Universitar Torrejón și al Movistar Inter FS de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților lor și de integrarea acestora prin activități sportive și recreative.

Sursa: Spitalul Universitar Torrejón și Movistar Inter FS au organizat un meci de futsal cu pacienți și jucători de la club…