#Torrejon – • Acest mare eveniment de muzică electronică a avut loc în Plaza de Toros cu intrare gratuită și la care au participat mii de participanți

• Afișul festivalului a prezentat trei nume atractive de top în muzica electronică națională, precum Dj Marta, Abel Ramos și Jesús Elices, fiecare dintre ei cu propriul stil, care au menținut arena în mișcare pe tot parcursul nopții

• „Odată cu Torrejón Sound Festival, orașul se consolidează ca un reper pentru muzica electronică în regiune, fiind încă una dintre inițiativele pe care le lansăm pentru a promova destinația turistică Torrejón Ciudad de Moda”, a subliniat primarul, Alejandro Navarro

Torrejón de Ardoz a vibrat în ritmul celei mai bune muzici electronice cu sărbătorirea celei de-a doua ediții a Torrejón Sound Festival 2024. Un line-up de lux care a transformat orașul în epicentrul acestui gen muzical cu spectacolele geniale ale DJ-ului Marta, Abel. Ramos și Torrejonero, Jesús Elices, și prezența a mii de participanți în Arena cu intrare gratuită.

Torrejón de Ardoz, 23 septembrie 2024. După festivalul Locos x los 80, desfășurat ultimele două sâmbătă în Plaza de Toros, a venit acum rândul Festivalului de sunet din Torrejón. Un eveniment muzical, a indicat primarul, Alejandro Navarro Prieto, „care consolidează orașul ca reper pentru muzica electronică în regiune, fiind încă una dintre inițiativele pe care le lansăm pentru a promova destinația turistică Torrejón Ciudad de Moda”.

Afișul festivalului a prezentat trei nume atractive de top în muzica electronică națională, precum DJ Marta, Abel Ramos și Jesús Elices, fiecare dintre ei cu propriul stil, care au menținut arena în mișcare pe tot parcursul serii.

Fără îndoială, unul dintre cei mai așteptați artiști ai nopții a fost DJ Marta, o figură iconică a muzicii electronice din Spania, care a făcut toți participanții să danseze cu energia ei debordantă și mixurile puternice, conectând publicul cu bazele și melodiile ei niște sesiuni distractive pline de amintiri, care au dus participanții în vârf.

Abel Ramos a fost o altă atracție a acestui festival care i-a încântat pe iubitorii acestui gen prin capacitatea sa de a amesteca diferite genuri, de la cel mai pur techno până la cel mai melodic house, realizând o sesiune plină de ritm, mixuri bune, tehnica lui scratch și energie.

La rândul său, Torrejonero Jesús Elices a închis afișul izbitor, demonstrând, încă o dată, de ce este una dintre referințele muzicii electronice din Madrid. A încântat publicul cu o sesiune plină de ritm și energie, surprinzând cu mixaje neașteptate, care au generat o experiență captivantă pentru public.

Sursa: A doua ediție a Torrejón Sound Festival 2024 transformă orașul în epicentrul muzicii electronice cu strălucirea…