#AlcaladeHenares – Consiliul Municipal Alcalá de Henares, prin Departamentul Comerțului său, și în eforturile sale de a sprijini comerțul local, a pregătit a doua prezentare pentru această joi, 26 septembrie, la ora 14:30, pe strada Victoria, nr. 10 afacerilor.

Este o platformă care a fost concepută pentru a stimula creșterea și vizibilitatea afacerilor locale. În cadrul prezentării, comercianții vor avea ocazia să afle în detaliu beneficiile pe care această inițiativă le va aduce afacerilor lor, deoarece le va oferi posibilitatea de a accesa o platformă integrată de comerț electronic, de a-și vinde produsele și serviciile unei clientele mai largi și pentru mai multe canale de vânzare; De asemenea, le va oferi instrumente de marketing și promovare pentru a-și spori prezența online și pentru a atrage noi clienți.

În plus, aceștia vor putea îmbunătăți colaborarea cu alte afaceri din zonă și vor putea obține sprijin și sfaturi pentru a-și îmbunătăți strategia de afaceri digitale.

Consilierul pentru Comerț, Orlena de Miguel, a încurajat toți comercianții să participe la eveniment pentru că „este o bună oportunitate de a crește vizibilitatea afacerii lor și de a-și crește clientela, sprijinirea afacerilor noastre locale înseamnă a încerca să le oferim noi instrumente care să facă crești.”

Prezentarea poate fi urmărită personal și online la următorul link https://26092024.eligealcala.es/

Sursa: Joi, o nouă oportunitate pentru comercianții locali de a-și crește vizibilitatea și de a-și impulsiona afacerea