#AlcaladeHenares – Primarul orașului Alcalá, Judith Piquet, a primit în această dimineață în Sala de Plen a Consiliului Local delegația Asociației Corazones Sanos del Henares, profitând de faptul că în aceste zile se sărbătorește Săptămâna Inimii în orașul Complutense.

La eveniment au participat consilierul pentru Sănătate, Teófilo Lozano, și alți membri ai Corporației, precum și Carlos Martiartu Ajuria, președintele Asociației Corazones Sanos del Henares, membri ai consiliului de administrație și parteneri ai acestui grup.

Primarul a lăudat munca acestui grup, subliniind „munca neprețuită de promovare a sănătății și cele mai bune obiceiuri de a avea grijă, în special, de inimile noastre pe care o faceți în Alcalá de aproape zece ani”.

Pe lângă colaborarea în Săptămâna Inimii sau diferitele inițiative pe care această asociație le desfășoară pe parcursul anului, cum ar fi marșurile sănătoase pentru inima sau fiind ambasadori ai orașului pe Camino de Santiago, Piquet și-a evidențiat „admirarea și respectul pentru voința lor.” , pentru capacitatea lui de a birui, pentru lupta lui împotriva oricărei singurătăți și izolare și pentru acea dragoste de viață care este absolut invincibilă. Cei 350 de membri ai Corazones Sanos, fiecare cu propriile circumstanțe de viață, temperament și preocupări, sunt un exemplu de urmat și o sursă de inspirație pentru toți.”

Sursa: Primarul Judith Piquet evidențiază „exemplul de urmat” al membrilor Asociației Corazones Sanos del Henares