#Madrid –

În cea de-a doua ediție a „Premiilor de avangardă”

Spitalul Universitar El Escorial, aparținând rețelei de sănătate publică a Comunității Madrid, a fost recunoscut cu un sigiliu de calitate în cea de-a doua ediție a Premiilor Vanguardistas pentru excelența sa în management. Mai exact, acest spital public din Madrid, situat în orașul San Lorenzo de El Escorial, a primit un certificat MAGIC® 500+ după ce a fost evaluat în 2023 și 2024 în cadrul acestui Model Adaptat de Management, Inovare și Schimbare, bazat pe filozofia EFQM.

Ceremonia de premiere pentru această a doua ediție a Premii avangardă, organizat de companie Consultantul dvsa avut loc pe 13 septembrie și managerul său de calitate, José Antonio Vinagre, a participat în numele Spitalului Universitar El Escorial.

De menționat că, în domeniul managementului calității, acest spital public din Madrid, situat în orașul San Lorenzo de El Escorial, deține și certificări ISO în servicii de farmacie și îngrijire a pacienților – în conformitate cu standardul 9001:2015. în ambele cazuri – precum și ISO 14001:2015, al cărui domeniu de aplicare acoperă toate activitățile centrului de sănătate, și mai recent Sistemul de management al securității informațiilor, în conformitate cu standardul ISO 27001.

Sursa: Comunitatea Madrid – Spitalul public El Escorial, recunoscut cu un sigiliu de calitate pentru excelența sa în management