#Madrid –

Comunitatea Madrid va pune în vânzare o ediție limitată de semnalizare Metro dedicată echipelor madrilene care joacă în prima divizie, Real Madrid, Atlético de Madrid, Rayo Vallecano, Getafe și Leganés. Aceste produse sunt piese unice care vor fi disponibile începând de astăzi în magazinul online al companiei metropolitane, al cărei preț variază între 32,95 euro și 99,95.

În total, 350 dintre aceste șipci au fost fabricate cu numele stadioanelor Santiago Bernabéu, Metropolitano, Estadio de Vallecas (Rayo Vallecano), Coliseum (Getafe FC) și Butarque (Leganés).

Această acțiune Metro coincide cu celebrarea derby-ului dintre Atlético de Madrid și Real Madrid duminică viitoare, 29 septembrie, și se alătură altor acțiuni similare pe care underground-ul le-a lansat într-un mod extraordinar în ultimii ani.

Articolele au o valoare semnificativă pentru colecționari și se epuizează de obicei în câteva ore de la punerea pe piață, așa cum s-a întâmplat în iunie anul trecut cu afișele originale care au fost scoase din gara Santiago Bernabéu (L10) din cauza lucrărilor de remodelare care este întreprins de Ministerul Locuinței, Transporturilor și Infrastructurii. Acest interes pentru aceste piese exclusive a apărut și în 2021 când romburile pridvorurilor de acces la gări au fost scoase la vânzare.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea pune în vânzare o ediție limitată de semnalizare Metro dedicată echipelor din prima divizie din Madrid