#Torrejon – • Acest eveniment gastronomic dedicat unuia dintre cele mai populare preparate din lume a avut loc în perioada 12-15 și 19-22 septembrie, în Sala de Concerte a Târgului și a fost susținut de afluxul enorm de public.

• În acele zile, Salonul Concert Târgului a reunit mii de rezidenți și vizitatori în jurul uneia dintre cele mai populare tendințe gastronomice, în acest eveniment care s-a remarcat prin creativitatea sa culinară și calitatea produselor oferite, surprinzând participanții cu combinații inovatoare și arome unice și arătând clar că acest preparat clasic poate fi reinventat cu creativitatea autorilor săi

• „Aceasta este încă una dintre inițiativele pe care le-am lansat din nou pentru a promova destinația turistică Torrejón Ciudad de Moda, în care participanții au oferit publicului cele mai bune creații, iar cifrele arată că a fost din nou plăcută de mii de vecini și oameni care ne-au vizitat, așa că suntem foarte mulțumiți de răspunsul publicului”, a subliniat primarul, Alejandro Navarro Prieto.

• Evidențiați vizita la această a doua ediție a Burger Gourmet al Infantei, Margarita de Borbón, care a mers la Torrejón de Ardoz, unde a fost însoțită de al doilea viceprimar, José Luís Navarro și de consilierul pentru egalitate și sărbători, María Eugenia Gil

Gastronomie, muzica si atmosfera de sarbatoare. O combinație perfectă pentru iubitorii de hamburgeri, care au fost foarte mulțumiți de cea de-a doua ediție a Burger Gourmet, care a încântat cele mai pretențioase palate cu cele mai inovatoare și gustoase creații în această inițiativă, care a prezentat până la 23 de hamburgeri diferiți și care consolidează destinația turistică. Orașul modei din Torrejón. Acest mare eveniment gastronomic dedicat uneia dintre cele mai populare mâncăruri din lume și care a inclus și aperitive și deserturi, a avut loc în perioada 12-15 și 19-22 septembrie, la Salonul de Concerte al Târgului și a fost susținut de afluxul enorm de public.

Torrejón de Ardoz, 24 septembrie 2024. Aceasta este o inițiativă a La Demo Hamburguesería cu sponsorizarea lui Mahou și colaborarea consiliului municipal din Torrejón, dar această excursie nu s-a încheiat la palat. Muzica a fost și una dintre marile atracții, cu sesiuni de DJ și concerte live, creând o atmosferă unică care a făcut din eveniment o adevărată petrecere. O combinație perfectă de arome și muzică, a subliniat primarul, Alejandro Navarro Prieto, „cu această propunere atractivă care a fost una dintre inițiativele pe care le-am lansat din nou pentru a promova destinația turistică Torrejón Ciudad de Moda, în care „Participanții și-au oferit cele mai bune creații pentru public și cifrele arată că a fost din nou plăcut de mii de vecini și oameni care ne-au vizitat, așa că suntem foarte mulțumiți de răspunsul publicului.”

În plus, a adăugat consilierul Torrejonero, „continuăm să adăugăm evenimente originale și de calitate pe care vecinii noștri le pot plăcea și contribuie la stimularea economiei orașului, în acest caz sectorul ospitalității, așa cum am făcut cu alte inițiative, precum Feria de la. Tapa, Taste Torrejón, Spectacol Gastronomic, Traseul Lingurii, Târgul de Bere Artizanală sau Stoc Torrejón, destinat tuturor afacerilor, și evenimente mari precum Crăciunul Magic sau Sărbătorile Populare și Patronale, printre altele.”

Evidențiază vizita la această a doua ediție a Burger Gourmet al Infantei, Margarita de Borbón, care a mers la Torrejón de Ardoz, unde a fost însoțită de al doilea viceprimar, José Luís Navarro și de consilierul pentru egalitate și sărbători, María Eugenia Gil. .

Sursa: Succesul răsunător al celei de-a doua ediții Burger Gourmet, care a încântat palatele iubitorilor de hamburgeri și a consolidat…