#AlcaladeHenares – Primarul orașului Alcalá de Henares, Judith Piquet, a participat joi la decernarea Premiilor de excelență în afaceri AEDHE, însoțită de viceprimarul Gustavo Severien și de consilierul pentru Dezvoltare Economică și Ocuparea Forței de Muncă, Antonio Peñalver. Pe lângă președintele AEDHE, Laly Escudero, la eveniment a fost prezent și președintele Adunării de la Madrid, Enrique Ossorio, printre alte autorități.

Piquet a evidențiat în timpul discursului său că acestea sunt premii care „cinstează valoarea libertății a tuturor celor care au decis să realizeze un proiect cu munca lor, talentul lor, imaginația și capacitatea lor de a depăși toate obstacolele în atingerea scopului tău”. și să-ți devină realitate aspirațiile sau visele.”

În acest sens, el a indicat că „prin aceste premii AEDHE își propune să laude cele mai bune practici și rezultatele de afaceri ale Coridorului Henares și să acorde recunoașterea publică pe care o merită pentru impactul lor pozitiv și contribuția de valoare asupra mediului în care își desfășoară activitatea. activitate. Astfel, aceste premii disting excelența în mai multe domenii de afaceri, cum ar fi inovarea, expansiunea și creșterea, printre alte domenii.”

Din acest motiv, primarul a ținut să aducă „felicitari Asociației de Afaceri Henares pentru prezența sa, pentru cunoașterea regiunii noastre și pentru munca esențială de a structura acea țesătură comercială și de afaceri puternică de care avem atâta nevoie pe teritoriul nostru”.

În acest sens, el a subliniat că peste 22.000 de companii își desfășoară activitatea în Coridorul Henares, unul dintre cele mai importante spații economice din Comunitatea Madrid și o axă industrială, comercială și logistică absolut strategică pentru toată Spania.

„Asociația Oamenilor de Afaceri din Henares se află în prim-plan de aproape jumătate de secol, unind și reprezentând companii, având mereu grijă de interesele acestora și lucrând pentru promovarea celui mai stabil, cel mai favorabil și mai stimulant mediu socioeconomic”, a indicat el.

Sursa: Primarul Judith Piquet participă la înmânarea premiilor „AEDHE Business Excellence”.