#Madrid –

Primește premiul de aur UICM 2024 ca recunoaștere a muncii sale în domeniul sănătății

Serviciul regional de urgență și urgență în sănătate, SUMMA 112, a primit Premiul de Aur din partea Uniunii Interprofesionale din Comunitatea Madrid, o asociație care reunește asociații profesionale din diferite domenii și un total de 17 care corespund profesiilor din domeniul sănătății. . sau asistenta medicala si care reprezinta aproape 175.000 de profesionisti inregistrati in sector. Directorul medical al Transporturilor și Coordonării Sănătății din SUMMA 112, Ángeles Semprún, a strâns premiul, într-o ceremonie care a avut loc în cadrul Zilei Profesiei și la care au participat ministrul Președinției, Justiției și Administrației Locale, Miguel Ángel García Martín, și președintele UICM, Eugenio Ribón.

SUMMA 112 a fost recunoscut pentru „excelența, calitatea și dedicarea diferiților profesioniști care alcătuiesc echipele multidisciplinare ale acestui serviciu, precum și pentru munca magnifică de îngrijire pe care, în mod exemplar, o desfășoară în caz de accidente. și urgențe care apar în mediul de muncă, în toate tipurile de profesii”, potrivit Juriului de acordare a premiului.

În timpul ceremoniei de predare, ministrul Președinției, Justiției și Administrației Locale, Miguel Ángel García Martín, s-a referit la profesioniștii care alcătuiesc SUMMA 112 „cu o admirație deosebită pentru munca magnifică pe care o fac pentru a garanta locuitorilor din Madrid impecabil și apropiat. situații urgente și de urgență, și mai ales cele dificile.

La rândul ei, directorul medical al Transporturilor și Coordonării Sănătății, Ángeles Semprún, a evidențiat „munca în echipă” ca fiind unul dintre principalele bastioane ale SUMMA 112, care include lucrători din domeniul Medicină, Asistență și Farmacie, alături de psihologi clinici, tehnicieni în situații de urgență și profesioniști din afara sănătății, cum ar fi avocați, economiști, informaticieni, ingineri etc.

Ceremonia de decernare a Premiilor UICM a fost punctul culminant al Zilei Profesiunilor 2024, o zi destinată elevilor din anul IV din Învățământul Secundar Obligatoriu și Bacalaureat să cunoască din prima mână peste 30 de profesii calificate și rolul jucat de colegiile profesionale. Comunitatea Madrid a avut propriul stand la Târg, iar profesioniștii SUMMA 112 au participat la spațiul ICOMEM oferind ateliere și discuții despre tratamentul accidentelor vasculare cerebrale, infarctului miocardic, traumatismelor etc. pe lângă faptul că arată cum arată o ambulanță SUMMA 112 Advanced Life Support, cunoscută sub numele de ICU mobile, și ce echipament electromedical are. Colegiul Medicilor a primit premiul „Cel mai inovator” la aceeași ceremonie, printre alți câștigători.

UICM este o asociație non-profit care reunește colegiile profesionale din Comunitatea Madrid, precum și acele colegii naționale sau supraautonome care au sediul în Madrid, pentru a aborda și analiza cât de mult au în comun diferitele profesii. În prezent, Unión Interprofesional este alcătuită din 42 de Asociații Profesionale, din domenii diferite, precum Științe, Economie, Juridic, Social, Arhitectură și Inginerie…, deși asistența medicală reprezintă majoritatea, cu un total de 17.

Sursa: Comunitatea Madrid – SUMMA 112, acordat de Uniunea Interprofesională din Comunitatea Madrid pentru „excelență, calitate și dăruire”