#Torrejon – • Festivitățile vor începe astăzi, vineri, cu Ofranda Florală, începând cu ora 18.00 și concertul gratuit susținut de Azúcar Moreno, cunoscutul duo muzical al surorilor Salazar, Encarna și Toñi, care vor evolua în Plaza. Primar, după proclamarea, care va avea loc la ora 22.00.

• The Gipsy Kings, celebrul grup francez ale cărui cântece sunt un amestec de flamenco, pop și rumba, care se cântă încă din anii 80 la orice sărbătoare, va concerta în Plaza Mayor mâine, sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 22:00. cu intrare liberă

• Anul acesta se adaugă ca noutate marea petrecere pentru cei mai tineri, Moonkey Party-Joven, astăzi vineri și mâine sâmbătă, începând cu ora 22.00, în Arena de Tauri cu concerte de oameni cunoscuți în rândul publicului. mai tineri, DJ-ul Alvama Ice și Michenlo, cărora li se alătură DJ-ul local Jorge Vaquero, Lollipop, Togi, Omar The Kid, Xema Fuentes și Raúl Sánchez. Cu intrare liberă până la împlinirea capacitatii. Preturi populare: 1 euro apa, 2,5 euro bautura racoritoare, 3 euro caine si 4 euro sandvici

• Un alt moment important al programului va avea loc mâine, sâmbătă, cu celebrarea celei mai mari întâlniri a uriașilor și a capetelor mari din Comunitatea Madrid, activitate care și-a recăpătat splendoarea și care încântă încă o dată generațiile de acum și de mâine. Înainte sunt uriașii și capete mari. Încă un an Torrejón va deveni punctul de întâlnire al celei mai mari adunări de trupe din întreaga Comunitate Madrid, la care vor participa un total de 20 de grupuri din diferite părți ale țării noastre care vor însoți Trupa Giganților și Capeților din Torrejón.

• De asemenea, concentrarea motocicletelor Harley mâine, sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 13.00 până la 15.00, în fața Primăriei; mascletá din Plaza Mayor, la 13:30; locurile de joacă, clopoțeii și aruncarea bomboanelor sau ziua porților deschise a Muzeului Automobilului completează programul de mâine, sâmbătă, 4 octombrie.

• Deja duminică, 6 octombrie, de la ora 11:15, în Plaza España, este organizată o nouă ediție a ceea ce a devenit unul dintre cele mai bune acte de omagiu adus Drapelului Spaniei din regiune, de când Baza Aeriană, Vehiculul Parcul și Centrul de Întreținere Roți (Cazarmă Auto), Brigada de Parașutiști (BRIPAC), Patrula Acrobatică de Parașutiști a Forțelor Aeriene (PAPEA), Garda Civilă, Corpul Național de Poliție și Poliția Locală, Pompieri și Civil Protecție, pe lângă Unitatea Centrală de Cavalerie a Corpului Național de Poliție, o Unitate OUG și Unitatea Canină a Poliției Locale. În plus, va exista o expoziție a unităților militare și a Corpurilor și Forțelor Securității Statului în Parcarea de Sud a Gării de Sud a Gării Torrejón

• La aceasta trebuie să adăugăm Alerdarea Copiilor, de la ora 12:30, pe Avenida de la Constitución; parada celei de-a IX-a Întâlniri a Uriașilor și Capeților Mari, la ora 13.00; expoziţia Unităţilor Militare, care poate fi vizitată de la 10.00 până la 14.30 sau concentrarea vehiculelor clasice la ora 13.00.

• În sfârșit, expoziția Grupului Canin, de la ora 18.00, în Plaza Mayor, licitația de panglici și Rozariul și cascada de praf de pușcă și buchet de artificii, vor pune capăt acestor festivități.

CLICK PE ACEST TEXT PENTRU A DESCARCĂ PROGRAMUL SĂRBĂTORULUI MULTILOR 2024 Începând de astăzi și până în această duminică, 6 octombrie, sărbătorile Patronului 2024 vor fi sărbătorite cu concerte gratuite susținute de Gipsy Kings, Azúcar Moreno, noua mare petrecere pentru cel mai tânăr „Moonkey Party-Joven” cu DJ-ii Alvama Ice și Michenlo, Ofranda Florală. , Omagiu Drapelului cu Paradă Aeriană și Terestră, A IX-a Întâlnire a Uriașilor și Capetelor Mari și Strada Peñaselor.

Torrejón de Ardoz, 4 octombrie 2024. Festivitățile vor începe astăzi, vineri, cu una dintre cele mai sincere tradiții, care este Jertfa florală în omagiu Fecioarei Rozariului. Constă în îmbrăcarea Fecioarei cu o pelerină spectaculoasă de garoafe care poate fi achiziționată de la cele 11 florării colaboratoare din Torrejon (vezi lista în programul oficial). Batista oficială a Sărbătorilor Hramului va fi dăruită persoanelor care vin să o cinstească pe Fecioara în ofranda florală de vineri. „Pentru a realiza această frumoasă provocare, cerem încă o dată ajutorul și colaborarea vecinilor, solicitându-le să participe prin livrarea acestui tip de flori în cadrul Ofertei. În plus, pentru a contribui la succesul acestei inițiative, mai multe florării din oraș vor vinde „pomos” sau grupuri de flori special pregătite și adaptate mărimii mantalei. Acest lucru va facilita amplasarea și va da un accent mai mare mantalei”, a solicitat primarul, Alejandro Navarro.

După proclamația, care cu ocazia împlinirii a 200 de ani de la crearea Poliției Naționale, va fi făcută de comisarul acesteia la Torrejón, Juan Ignacio Parreño, ca un omagiu din partea orașului Torrejón de Ardoz Corpului Național de Poliție, concert gratuit al lui Azúcar Moreno, cunoscutul duo muzical al surorilor Salazar, Encarna și Toñi, care va concerta în Plaza Mayor.

Anul acesta se adaugă ca noutate marea petrecere pentru cei mai tineri, Moonkey Party-Joven, astăzi vineri și mâine sâmbătă, începând cu ora 22.00, în Plaza de Toros cu concerte susținute de oameni de renume, printre cei mai renumiți. tineri, DJ-ii Alvama Ice și Michenlo, cărora li se alătură DJ-ii locali Jorge Vaquero, Lollipop, Togi, Omar The Kid, Xema Fuentes și Raúl Sánchez. Cu intrare liberă până la împlinirea capacitatii. Preturi populare: 1 euro apa, 2,5 euro bautura racoritoare, 3 euro caine si 4 euro sandvici.

Moonkey Party-Young:

 Michenlo, Lollipop, Jorge Vaquero și Togi vor concerta astăzi, vineri, 4 octombrie, începând cu ora 22.00 în Plaza de Toros.
 Alvama Ice, Raúl Sánchez, Xema Fuentes și Omar The Kid vor concerta mâine, sâmbătă, 5 octombrie, începând cu ora 22:00, în Plaza de Toros.

Toate acestea, fără a uita că astăzi, vineri, 4 octombrie, de la ora 18.00 până la ora 22.00 se poate vizita expoziția replicii ultimei cupe a Ligii Campionilor câștigată de Real Madrid în acest an, care va fi în sală. a Consiliului Local.

Festivitățile vor continua și mâine, sâmbătă, 5 octombrie, cu Gipsy Kings, celebrul grup francez ale cărui melodii sunt un amestec de flamenco, pop și rumba care se cântă încă din anii 80 la orice sărbătoare, va concerta în Plaza Mayor mâine, sâmbătă. , 5 octombrie, ora 22:00, cu intrare liberă.

Un alt moment important al programului va avea loc mâine, sâmbătă, cu sărbătorirea celei mai mari Întâlniri a Uriașilor și Capetelor Mari din Comunitatea Madrid, activitate care și-a recăpătat splendoarea și care încântă încă o dată generațiile de acum și de dinainte sunt uriașii și capete mari. Încă un an Torrejón va deveni punctul de întâlnire al celei mai mari adunări de trupe din întreaga Comunitate Madrid, la care vor participa un total de 20 de grupuri din diferite părți ale țării noastre care vor însoți Trupa Giganților și Capeților din Torrejón.

De asemenea, concentrarea motocicletelor Harley mâine, sâmbătă, 5 octombrie, de la 13.00 până la 15.00, în fața Primăriei; mascletá din Plaza Mayor, la 13:30; locurile de joacă, sunetul de clopoței și aruncarea bomboanelor sau ziua porților deschise a Muzeului Automobilului completează programul de mâine, sâmbătă, 4 octombrie.

Duminică, 6 octombrie, de la ora 11:15, în Plaza España, este organizată o nouă ediție a ceea ce a devenit unul dintre cele mai bune acte de omagiu adus Drapelului Spaniei din regiune, deoarece în Baza Aeriană, Vehiculul și Parcul și Centrul de Întreținere a Roților (Cazarmă Auto), Brigada de Parașutiști (BRIPAC), Patrula Acrobatică de Parașutiști a Forțelor Aeriene (PAPEA), Garda Civilă, Corpul Național de Poliție, Poliția Locală, Pompierii și Protecția Civilă. pe lângă Unitatea Centrală de Cavalerie a Corpului Național de Poliție, o Unitate OUG și Unitatea Canină a Poliției Locale. În plus, va exista o expoziție a unităților militare și a Corpurilor și Forțelor Securității Statului în Parcarea de Sud a Gării de Sud a Gării Torrejón.

La aceasta trebuie să adăugăm Alerdarea Copiilor, de la ora 12:30, pe Avenida de la Constitución; parada celei de-a IX-a Întâlniri a Uriașilor și Capeților Mari, la ora 13.00; expoziția de Unități militare, care poate fi vizitată de la 10:00 până la 14:30 sau concentrarea de vehicule clasice la ora 13:00.

În final, expoziția Grupului Canin, de la ora 18.00, în Plaza Mayor, licitația panglicilor și Rozariului și cascada de praf de pușcă și buchetul de artificii, vor pune capăt acestor festivități.
„Nu uităm să subliniem colaborarea neprețuită a Frăției Fecioarei Rozariului în pregătirea acestor festivități, precum și Peñas, Comparsa de Gigantes y Cabezudos, cluburi sportive, servicii de sănătate, poliție, muncitori municipali, Ministerul „Îi apăr pe toți Torrejonerosi și Torrejoneras pentru sprijinul acordat pentru a ne asigura că sărbătorile noastre patronale arată în cele mai bune haine și unde protagoniștii sunt bucuria și distracția”, a indicat consilierul Torrejonero.

„La aceste date, orașul nostru își recuperează cea mai tradițională atmosferă de sărbătoare, în care cele mai autentice semne distinctive sunt protagoniști. Și ne vom bucura de el așa cum facem întotdeauna noi Torrejonerosi; cu familia și prietenii noștri și cu buna dispoziție care ne caracterizează”, a amintit consilierul pentru Egalitate și Sărbători, Mará Eugenia Gil.

Sursa: Până în această duminică, 6 octombrie, sărbătorile Sfântului Patron sunt sărbătorite cu concerte gratuite susținute de Gipsy Kings, Azúcar Moreno,…