#Torrejon – • Sărbătorile vor avea loc până mâine, duminică, 6 octombrie

• The Gipsy Kings, celebrul grup francez ale cărui melodii sunt un amestec de flamenco, pop și rumba, care se cântă încă din anii 80 la orice sărbătoare, va concerta astăzi, sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 22.00, în Plaza Mayor. cu intrare liberă

• În plus, anul acesta s-a adăugat ca noutate marea petrecere pentru cei mai tineri, Moonkey Party-Joven, care va continua și astăzi, sâmbătă, începând cu ora 22.00, în Plaza de Toros cu concerte susținute de renumiții. , printre care publicul mai tânăr, DJ Alvama Ice, alături de DJ locali, Omar The Kid, Xema Fuentes și Raúl Sánchez. Cu intrare liberă până la împlinirea capacității. Preturi populare: 1 euro apa, 2,5 euro bautura racoritoare, 3 euro caine si 4 euro sandvici

• Un alt punct culminant al programului de sâmbătă de astăzi va fi sărbătorirea a IX-a Întâlnire a Uriașilor și Capetelor Mari, activitate care și-a recăpătat splendoarea și care încântă încă o dată generațiile de acum și de dinainte cu uriașii și căpetenii. Încă un an, Torrejón va deveni punctul de întâlnire pentru cea mai mare adunare de trupe din întreaga Comunitate Madrid, la care vor participa un total de 20 de grupuri din diferite zone ale țării noastre și vor însoți Comparsa de Gigantes y Cabezudos de Torrejon.

• De asemenea, concentrarea motocicletelor Custom astăzi, sâmbătă, 5 octombrie, de la 13.00 până la 15.00, în fața Primăriei; mascletá din Plaza Mayor, la 13:30; locurile de joaca, sunetul de clopote si aruncarea bomboanelor sau ziua portilor deschise a Muzeului Automobilului de la Sediul Automobilului, completeaza programul

• Mâine, duminică, 6 octombrie, de la ora 11:15, în Plaza España, este organizată o nouă ediție a ceea ce a devenit unul dintre cele mai bune acte de omagiu adus Drapelului Spaniei din regiune, de când Baza Aeriană, Vehiculul Parcul și Centrul de Întreținere Roți (Cazarmă Auto), Brigada de Parașutiști (BRIPAC), Patrula Acrobatică de Parașutiști a Forțelor Aeriene (PAPEA), Garda Civilă, Corpul Național de Poliție și Poliția Locală, Pompieri și Civil Protecție, pe lângă Unitatea Centrală de Cavalerie a Corpului Național de Poliție, o Unitate OUG și Unitatea Canină a Poliției Locale. În plus, va exista o expoziție a unităților militare și a Corpurilor și Forțelor Securității Statului în Parcarea de Sud a Gării de Sud a Gării Torrejón

• La aceasta trebuie să adăugăm Alerdarea Copiilor, de la ora 12:30, pe Avenida de la Constitución; parada celei de-a IX-a Întâlniri a Uriașilor și Capeților Mari, la ora 13.00; expoziția Unităților Militare, care poate fi vizitată de la 10:00 la 14:30, sau concentrarea de vehicule clasice de la ora 13:00, și o nouă zi a porților deschise la Muzeul Automobilului din Cazarma Automobilului.

• În sfârșit, expoziția Grupului Canin, de la ora 18.00, în Plaza Mayor, licitația de panglici și Rozariul și cascada de praf de pușcă și buchet de artificii, vor pune capăt acestor festivități.

CLICK PE ACEST TEXT PENTRU A DESCARCĂ PROGRAMUL SĂRBĂTORII CURSORULUI 2024 Astăzi, sâmbătă, 5 octombrie, Sărbătorile Hramului continuă cu concertul gratuit al Regilor Țigani, în Plaza Mayor, noua mare petrecere pentru cel mai tânăr „Moonkey Party-Joven” cu DJ Alvama, în Plaza de Toros, și a IX-a Întâlnire a Uriașilor și Capetelor Mari. Sărbătorile vor avea loc până mâine, duminică, 6 octombrie.

Torrejón de Ardoz, 5 octombrie 2024. Los Gipsy Kings, renumitul grup francez ale cărui cântece sunt un amestec de flamenco, pop și rumba, care se cântă încă din anii 80 la orice sărbătoare, va cânta astăzi, sâmbătă, în Plaza Mayor, 5 octombrie. Octombrie, ora 22:00, cu intrare liberă.

În plus, anul acesta s-a adăugat ca noutate marea petrecere pentru cei mai tineri, Moonkey Party-Joven, care va continua și astăzi, sâmbătă, începând cu ora 22.00, în Arena de Tauri cu concerte ale renumiților, printre public mai tânăr, DJ Alvama Ice, căruia i se alătură DJ-ii locali, Omar The Kid, Xema Fuentes și Raúl Sánchez. Cu intrare liberă până la împlinirea capacitatii. Preturi populare: 1 euro apa, 2,5 euro bautura racoritoare, 3 euro caine si 4 euro sandvici.

Un alt punct culminant al programului de sâmbătă de astăzi va fi sărbătorirea celei de-a IX-a Întâlniri a Uriașilor și Capetelor Mari, activitate care și-a recăpătat splendoarea și care încântă încă o dată generațiile de acum și de dinainte cu uriașii și căpetenii. Încă un an, Torrejón va deveni punctul de întâlnire pentru cea mai mare adunare de trupe din întreaga Comunitate Madrid, la care vor participa un total de 20 de grupuri din diferite zone ale țării noastre și vor însoți Comparsa de Gigantes y Cabezudos de Torrejon.

De asemenea, concentrarea motocicletelor Custom astăzi, sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 13.00 până la 15.00, în fața Primăriei; mascletá din Plaza Mayor, la 13:30; Locurile de joacă pentru copii, sunetul de clopoței și aruncarea bomboanelor sau ziua porților deschise a Muzeului Automobilului completează programul.

Mâine, duminică, 6 octombrie, de la ora 11:15, în Plaza España, este organizată o nouă ediție a ceea ce a devenit unul dintre cele mai bune acte de omagiu adus Drapelului Spaniei din regiune, deoarece în Baza Aeriană, Vehiculul Parcul și Centrul de Întreținere Roți (Cazarmă Auto), Brigada de Parașutiști (BRIPAC), Patrula Acrobatică de Parașutiști a Forțelor Aeriene (PAPEA), Garda Civilă, Corpul Național de Poliție, Poliția Locală, Pompierii și Protecția Civilă , pe lângă Unitatea Centrală de Cavalerie a Corpului Național de Poliție, o Unitate OUG și Unitatea Canină a Poliției Locale. În plus, va exista o expoziție a unităților militare și a Corpurilor și Forțelor Securității Statului în Parcarea de Sud a Gării de Sud a Gării Torrejón.

La aceasta trebuie să adăugăm Alerdarea Copiilor, de la ora 12:30, pe Avenida de la Constitución; parada celei de-a IX-a Întâlniri a Uriașilor și Capeților Mari, la ora 13.00; expoziția Unităților militare, care poate fi vizitată de la 10.00 până la 14.30 sau concentrarea vehiculelor clasice, la ora 13.00, și o nouă zi a porților deschise la Muzeul Automobilului din Cazarmă.

În final, expoziția Grupului Canin, de la ora 18.00, în Plaza Mayor, licitația panglicilor și Rozariului și cascada de praf de pușcă și buchetul de artificii, vor pune capăt acestor festivități.
„Nu uităm să subliniem colaborarea neprețuită a Frăției Fecioarei Rozariului în pregătirea acestor festivități, precum și Peñas, Comparsa de Gigantes y Cabezudos, cluburi sportive, servicii de sănătate, poliție, muncitori municipali, Ministerul „Îi apăr pe toți Torrejonerosi și Torrejoneras pentru sprijinul acordat pentru a ne asigura că sărbătorile noastre patronale arată în cele mai bune haine și unde protagoniștii sunt bucuria și distracția”, a spus primarul, Alejandro Navarro.

„La aceste date, orașul nostru își recuperează cea mai tradițională atmosferă de sărbătoare, în care cele mai autentice semne distinctive sunt protagoniști. Și ne vom bucura de el așa cum facem întotdeauna noi Torrejonerosi; cu familia și prietenii noștri și cu buna dispoziție care ne caracterizează”, a amintit consilierul pentru Egalitate și Sărbători, María Eugenia Gil.

Sursa: Astăzi, sâmbătă, 5 octombrie, Sărbătorile Hramului continuă cu concertul gratuit al Regilor Țigani, în Plaza Mayor,…