#Madrid –

Mar Báltico, Miguel de Cervantes și Villarejo de Salvanés, premiați pentru munca lor de cercetare

Lucrările prezentate de profesioniști din trei centre de sănătate ale Serviciului de Sănătate din Madrid, Mar Báltico (districtul Hortaleza), Miguel de Cervantes (Alcalá de Henares) și Villarejo de Salvanés, au reușit să se plaseze în primele poziții în diferite categorii ale Premiilor. . de la Societatea Spaniolă a Medicilor de Asistență Primară (Semergen), susținut în cadrul celui de-al 46-lea Congres național al acestei societăți științifice, desfășurat recent la Bilbao.

Afișul intitulat Ce deficiențe cognitive ascundeprezentat de Viviana Rocío Oscullo Yepez ca prim autor, de la Centrul de Sănătate Mar Báltico, a câștigat premiul I la categoria de Caz clinic. La aceeași categorie, al doilea i-a revenit lucrării conduse de Paula Campos Herrero, de la Centrul de Sănătate Miguel de Cervantes, sub titlul Doctore, acest loc se mișcă. Ambele centre de sănătate aparțin Direcției de îngrijire a Estului Asistență primară.

Pe de altă parte, în cadrul comunicărilor orale și la categoria lucrărilor de cercetare originale, locul cinci a corespuns cercetării prezentate de profesioniști din cadrul Centrului de Sănătate Villarejo de Salvanés, al Direcției de Îngrijire Sud-Est. Aceasta este o aproximare a Complicații derivate din diabetul zaharat de tip 2 și prezența altor factori de risc cardiovascular în rândul persoanelor cu DZ într-un centru de sănătate rural.așa cum se reflectă în declarația sa. În acest caz, premiul a fost strâns de directorul Centrului, Teresa Carro García.

Sursa: Comunitatea Madrid – Trei centre de sănătate din Comunitatea Madrid, premiate de către Societatea Spaniolă a Medicilor de Asistență Primară