#Torrejon – • Aceste activități ale Clasei de Agrement și Natură se adaugă Programului de Informare și Promovare a Tineretului de la IES, programului de viață de noapte pentru tineri „La Noche Abierta”, consilierea psihologică și de sexualitate sau procesarea Cardului de tineret, printre altele, care compun. gama largă de posibilități disponibile tinerilor din Torrejón de Ardoz

• „Descoperă Segovia”, traseul „Pico De La Cabra” și „Drumeții de iarnă” sunt propunerile atractive ale noii programări a Clasei de Agrement și Natură, ale cărei înscrieri se pot face până la ocuparea locurilor la Direcția Tineret, situată în Centrul multifuncțional Atocha Lawyers (Str. Londra 11B) de luni până vineri de la 10:00 până la 14:00 și luni și joi de la 17:00 până la 20:00. Sunt multe activități și resurse pe care Consiliul Local Torrejón de Ardoz, prin Departamentul de Tineret, le-a pregătit pentru tinerii orașului pentru acest nou sezon, care vine încărcat cu propuneri interesante. Activitățile Clasei de Agrement și Natură, Programul de Informare și Promovare a Tineretului de la IES, programul de viață de noapte pentru tineri „La Noche Abierta”, Consiliere psihologică și sexuală sau prelucrarea Cardului de Tineret, printre altele, alcătuiesc gama extinsă de posibilități. disponibil tinerilor din Torrejón de Ardoz.

Torrejón de Ardoz, 14 octombrie 2024. Trebuie reamintit că mai sunt locuri pentru propunerile atractive cu care sosește acest nou sezon al programului „Clasa de agrement și natură” al Departamentului de Tineret al Primăriei Torrejón de Ardoz. „Descoperă Segovia”, traseul „Pico De La Cabra” și „Drumeții de iarnă” sunt activitățile în aer liber pentru care mai sunt locuri disponibile. Sunt special concepute pentru tineri și au un preț de doar 10 euro. Înscrierile se pot face până la ocuparea locurilor la Departamentul de Tineret, situat la Centrul Multifuncțional Avocați Atocha (Str. Londra 11B) de luni până vineri de la 10:00 la 14:00 și luni și joi tot de la 17:00: 00 până la 20:00.

„Vă încurajăm să participați la diferitele activități pe care le-am pregătit special pentru cei mai tineri din oraș și sperăm să vă bucurați de această programare concepută pentru toate gusturile”, a spus primarul, Alejandro Navarro Prieto.

Clasa de agrement și natură:

• Descoperiți Segovia (între 18 și 35 de ani)
Data: 19 octombrie
Include: transfer cu autocarul, monitoare specializate si activitate.

• Traseul „Pico De La Cabra” – Puebla de la Sierra (14-17 ani)
Data: 9 noiembrie
Include: transfer cu autocarul, monitoare specializate si activitate.

• Drumeții de iarnă – Traseu prin Somosierra „Dehesa Bonita” (18-35 ani)
Data: 14 decembrie
Include: transfer cu autocarul, monitoare specializate si activitate.

Alte resurse de la Departamentul Tineret:

Programul de informare și promovare a tinerilor la IES. Prezența unui stand de informare în cele 8 IES din Torrejón de Ardoz pentru a informa tinerii despre activități și subiecte de interes pentru tineri.

De asemenea, oferă consultanță privind studiile și profesiile, având ca scop furnizarea de informații actualizate cu privire la diferitele opțiuni oferite de sistemul educațional și educația non-formală. Nu este necesară programarea și consultațiile se pot face personal de luni până vineri, de la 10:00 la 14:00 sau la numărul 91 678 38 65.

Pe de altă parte, există consiliere psihologică, bunăstare emoțională și sănătate mintală și sexualitate. Acesta este un serviciu gratuit, personal și individualizat, destinat tinerilor între 13 și 35 de ani. Este necesară o programare la numărul 91 678 38 65 și serviciul este disponibil luni și joi de la 17:00 până la 20:30. Orar: luni și joi de la 17:00 la 20:30. Este necesar să faceți o programare telefonică sau prin e-mail.

Programul Viața de noapte pentru tineri „La Noche Abierta” continuă

Acesta este un program cu planuri diferite și gratuite de viață de noapte sănătoasă pentru tinerii între 14 și 25 de ani, care se adaptează tuturor gusturilor. Sâmbăta de la 18:00 la 12:00 la Centrul Polivalent Avocați Atocha. Sunt oferite jocuri multiplayer PS4, jocuri de masă și de rol, foosball, masă de ping-pong și multe alte activități. Acestea sunt următoarele:

• 19 octombrie- Turneu de padel și curs de patinaj.
• 26 octombrie – Halloween Escape Room și concurs de costume.
• 9 noiembrie – Turneu FIFA 25 + Jocuri de rețea.
• 16 noiembrie- Monolog + Cocktail-uri fără alcool.
• 23 noiembrie- Turneu de ping-pong + expoziție SPEEDCUBING + Atelier de decorare

Procesarea Cardului de Tineret. De asemenea, trebuie remarcat faptul că tinerii pot aplica pentru Cardul de Tineret prin care vor avea acces preferenţial la multiple servicii şi importante avantaje şi reduceri. Poate fi procesat gratuit și instantaneu la Departamentul de Tineret și singurele cerințe sunt să locuiți în Comunitatea Madrid și să aveți între 14 și 30 de ani. Amintiți-vă că este gratuit. Se poate solicita de luni până vineri de la 10:00 până la 14:00 și luni și joi de la 17:00 până la 20:00. Livrarea imediată a cardului fizic și a cardului digital.

Sursa: Mai sunt locuri pentru propunerile atractive cu care sosește acest nou sezon al programului „Clasa de agrement și natură”…