#AlcaladeHenares – Primarul orașului Alcalá de Henares, Judith Piquet, însoțită de viceprimarul Gustavo Severien, a vizitat compania Meng Fu, situată în La Garena, și care are peste o sută de angajați în Alcalá de Henares.

Înființată în 2001, MengFu este o companie asiatică dedicată producției și distribuției de preparate preparate tipice diferitelor regiuni ale Asiei. După ani de efort și dăruire, datorită bunului gust al produselor sale și calității lor, Meng Fu a fost recunoscută încetul cu încetul de restaurantele și supermarketurile asiatice din oraș. Ca urmare a bunei primiri, compania a inceput sa extinda gama de produse pe care le oferea clientilor sai, iar facilitatile au fost modernizate pentru a creste productia.

Primarul a evidențiat „capacitatea de inovare și adaptare permanentă a lui Meng Fu, eficiența și capacitatea sa de creștere, creând o industrializare completă cu producție pe scară largă, și o realizează prin integrarea meșteșugului tradițional și a tehnologiei avansate, principiu care se identifică cu orașul nostru. , care se uită către viitor mândru de trecutul său.” Piquet a mulțumit liderilor companiei pentru „investiția lor în crearea de locuri de muncă în orașul nostru”, oferind în același timp „colaborare instituțională între ambele părți, astfel încât compania să își poată menține activitatea în Alcalá de Henares și să-și extindă capacitatea, dacă este necesar, în timp ce numărul de locuri de muncă pentru noștri. vecinii crește.”

În toți acești ani a devenit liderul industriei alimentare asiatice din Spania și a stabilit un sistem complet de producție alimentară, guvernat de respectarea unui sistem de calitate HACCP, în care toate nivelurile de calitate sunt controlate de achiziție, producție, depozitare și transport a alimentelor. Compania are un departament R&D, care urmărește să dezvolte noi produse pe care să le ofere clienților noștri, iar toate produsele respectă cu strictețe standardele de siguranță și igienă alimentară stabilite în UE.

Pe lângă aprovizionarea pieței locale spaniole, produsele sunt furnizate și țărilor UE precum Regatul Unit, Franța, Germania, Italia, Țările de Jos, Finlanda sau Danemarca, printre altele. În zilele noastre, Meng Fu a devenit o companie europeană de producție alimentară binecunoscută, apreciată pentru calitatea și gustul său, a fost favorizată de consumatori și de piață.

Sursa: Primarul vizitează compania Meng Fu, lider în industria alimentară asiatică, cu sediul în Alcalá de Henares