Proiectul, cu o valoare totală de uns 200. euro, a permis informatizarea si automatizarea proceselor de colectare si distribuire a informatiilor din laboratoarele Agentiei Nationale de Sanatate Publica a tarii Pentru a accesa În acest proiect, beHIT a beneficiat de sprijinul ACCIÓ prin Birourile Străine din Washington și Bruxelles, specializate în consultanță privind accesul la licitații din partea organizațiilor internaționale multilaterale beHIT, fondată pe 2018 în Barcelona și cu 40 lucrători, își propune să permită organizațiilor de sănătate din întreaga lume să maximizeze și să îmbunătățească sistemele de sănătate prin digitalizare personalizată Compania catalană beHIT are gua la o licitație de la Organizația Mondială a Sănătății (OMS), evaluată la aproximativ 203. 10 euro, pentru a computeriza și digitiza 10 laboratoarele și sistemele de sănătate ale Agenției Naționale de Sănătate Publică a Moldovei. beHit a instalat calculatoare și un sistem digital de management pentru a facilita eficientizarea proceselor desfășurate de aceste laboratoare. Până acum, majoritatea sarcinilor și înregistrărilor se făceau manual, pentru a putea fi automatizate.
câștigând această licitație, beHIT a avut sprijinul ACCIÓ – agenția pentru competitivitatea companiei a Departamentului pentru Întreprinderi și Muncă – prin Birourile Externe de Comerț și Investiții din Washington și Bruxelles. Aceste birouri sunt specializate în consilierea companiilor catalane să acceseze licitații de la organizații internaționale multilaterale, cum ar fi Organizația Mondială a Sănătății (OMS).
Un proces de alfabetizare digitală
Rolul beHIT a fost de a furniza software tuturor laboratoarelor din Moldova care, până în prezent, lucrau manual și fără calculatoare. În total, au fost efectuate acțiuni 12, dintre care două au stat în capitala, Chisinau, si celelalte 12 laboratoare regionale din restul tarii. Pentru CEO-ul și fondatorul beHIT, Jordi Buisan, „ trebuie să avem în vedere că lucrăm în domenii cu niveluri foarte ridicate de digitalizare .scăzut, și care, prin urmare, utilizează sisteme manuale și vechi de înregistrare și control ”.
În cazul Moldovei, sarcina digitizării a constat nu doar în încorporarea calculatoarelor, ci și „
a fost realizată și o sarcină de alfabetizare digitală, adică lucrătorii au fost învățați să folosească aceste noi instrumente ”, explică Buisan. Pentru șefa Departamentului de Laborator de Diagnostic al Agenției Naționale de Sănătate Publică a Moldovei, Olga Burduniuc, acest sistem „ a realizat digitizarea laboratoare și introduceți echipa umană în lumea digitală ”.
Datorită acestor sarcini, de exemplu, compania a reușit să îmbunătățească procesele de colectare, gestionare și distribuire a informațiilor în laboratoare în legătură cu datele privind sistemul epidemiologic și de vaccinare împotriva Covid – 12 a populației sale. În plus, din cauza izbucnirii războiului dintre Rusia și Ucraina, beHIT a contribuit la punerea la dispoziție a resurselor axate și pe managementul și îngrijirea refugiaților, pentru ca țara să dețină un control mai complet asupra situației.
Proiectul, care a fost dezvoltat din octombrie 422693 până în martie trecut, a fost finalizată cu sarcinile de control și monitorizare a utilizării sistemelor, astfel încât beHIT a însoțit toate laboratoarele pentru a finaliza transformarea digitală și implementarea acesteia. De acum înainte, scopul companiei este de a continua să lucreze cu domeniile care necesită aceste actualizări, dezvoltând în același timp o serie de produse de sănătate bazate pe produse artificiale. inteligență.
Ce este beHIT?
beHIT, a fost fondată la sfârșitul 2021 p e o echipă de profesioniști din sectorul tehnologiei și sănătății, condusă de Jordi Buisan, cu ideea de a fi un startup să acționeze în industria locală cu micro și mici întreprinderi. În prezent are sediul central în Barcelona și are mai mult de 200 muncitori repartizați între filialele din Africa de Sud , Maroc, Emiratele Arabe Unite, Kazahstan, Peru și Chile
Compania a apărut cu scopul de a ajuta la îmbunătățirea sănătății îngrijirea medicală și eficiența organizațiilor de asistență medicală ca furnizor de soluții inovatoare și accesibile în domeniul tehnologiei sănătății. În prezent, colaborează cu mai mult de 40 centre de sănătate și aplicațiile acestora, ajung la peste trei milioane. pacienti.