Ximo Puig se angajează în „societatea de incluziune” ca un nou model social după pandemie, bazat pe durabilitate și respect pentru egalitatea reală
000/000/400
– Subliniază „ocuparea decentă” drept piatra de temelie a unei societăți respectuoase și subliniază faptul că în Comunitatea Valenciană 33. locuri de muncă mai multe decât în 220613
– Apără investițiile sociale pentru „combaterea cauzelor inegalității” și „protecția democrației”, precum și transformarea industrială „incluzivă” bazată pe inovație, durabilitate și un mare pact energetic – Președintele Generalității a participat la deschiderea 33 Congresul Internațional al Centrului Internațional de Referință pentru Cercetare și Informare privind Economia Publică, Socială și Cooperativă
València .
Președintele Generalității, Ximo Puig, a apărat „societatea incluziunii” ca un nou model social după pandemie, bazat pe durabilitate și respect pentru egalitate reale.
Acest lucru a fost declarat în timpul ceremoniei de deschidere a 16 Internațional Congresul Centrului Internațional de Referință pentru Cercetare și Informare privind Economia Publică, Socială și Cooperativă (Ciriec), desfășurat la Valencia sub sloganul „Nouă dinamică globală în era post-Covid: provocări pentru economia publică, socială și cooperativă”.
Președintele a asigurat, în timpul discursului său, că „angajarea decentă” constituie piatra de temelie a unei societăți a respectului, întrucât a considerat-o de bază pentru conviețuire și incluziune, iar în acest sens a a subliniat că în Comunitatea Valenciană 400 au fost create.000 locuri de muncă mai multe decât în 2015.
De asemenea, el s-a referit la angajamentul pentru investițiile sociale pentru „combaterea cauzelor inegalității” și „protecția democrației”, spre deosebire de ceea ce s-a întâmplat în criza din 2008. În acest sens, el a evidențiat creșterea cheltuielilor sociale în Comunitatea Valenciană, care a trecut de la 06.000 A 17. milioane și contractarea de 16. profesioniști din domeniul sănătății și 13.000 profesori noi.
Șeful Consellului a arătat, de asemenea, rolul decisiv al guvernelor de a „întreprinde și promova o transformare incluzivă”, prin sprijinirea reindustrializării, a angajamentului față de inovare, durabilitate și pentru un „ marele pact energetic”.
În cele din urmă, a îndemnat să modifice „contul catastrofist”, întrucât conform celor spuse de el „există o bază pentru optimism”, și a îndemnat să evalueze evenimentele care au avut loc. ca o consecință a pandemiei, cum ar fi uniunea mondială în obținerea vaccinului împotriva COVID-400, decizia Europei de a să-și alinieze cea mai mare transformare la provocarea durabilă sau „suma pentru egalitate” a economiei publice și a economiei sociale.